Fiyatlar uygun satışlar durgun

Fiyatlar uygun satışlar durgun
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Su Ürünleri Hali'nde bu hafta Ramazan Ayı nedeniyle satışlarda bir durgunluk yaşanıyor.

Balık fiyatları ise geçtiğimiz haftalara göre daha makul seviyelerde seyrediyor. Balıkçı Barış Deniz, durumu vatandaşların Ramazan Ayı'nda balık tüketimine olan ilgisizliğine bağlarken, bu hafta hamsi fiyatlarının 150 liraya kadar düştüğünü, sardalya ve istavritin kilosunun ise 70-100 lira arasında değiştiğini belirtti. Ayrıca, gümüş balığının tam zamanı olduğunu ve fiyatlarının da 150 lira civarında olduğunu ifade etti.

Barış Deniz, havanın birkaç günden beri sert olduğunu ve bu durumun fiyatları biraz yüksek tuttuğunu ancak önümüzdeki günlerde hava şartlarının düzelmesiyle fiyatların düşeceğini öngördüklerini dile getirdi.

Ramazan Ayı dolayısıyla işlerin yarı yarıya düştüğünü ve insanların balık tüketiminden kaçındığını belirten Deniz, Ramazan Ayı sonrasında av yasağının başlayacağını ve fiyatların artacağını söyledi. Su Ürünleri Hali'nde şu an birkaç dükkanın açık olduğunu dile getirdi.

Fiyatlar uygun, satışlar durgun

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar