Feyyaz Uçar'dan taraftarı sevindiren teknik direktör açıklaması

Feyyaz Uçar'dan taraftarı sevindiren teknik direktör açıklaması
Beşiktaş yöneticisi Feyyaz Uçar, teknik direktör çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaparken, "Kasımpaşa maçına yeni hocamızla çıkmak istiyoruz" diyerek, Sergen Yalçın isminin de adaylar arasında olduğunu açıkladı.

Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Hatayspor'u 2-1'lik skorla mağlup etti. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü olan Feyyaz Uçar, sözlerine Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit düşen askerlerimizi anarak başladı. Uçar maçla ilgili ise, "Kazanmak ihtiyacımız olan bir maçtı. Son 2 maçta istemediğimiz sonuçlar aldık... Çocuklar bugün çok iyi bir mücadele verdiler. Hepsi çok istekli ve arzuluydu. Bizim için ümit verdiler." ifadelerini kullandı.

Teknik direktör arayışları ilgili bilgiler aktaran Uçar, "Teknik direktörle ilgili çalışmamız devam ediyor. Görüşmeler yapıldı. En doğru kararı vermek istiyoruz.. Kasımpaşa maçına yeni hocamızla çıkmak istiyoruz... Daha sonra da lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz. Bu hafta içinde birkaç hocayla daha görüşeceğiz. Onun haberini verebilirim" ifadelerini kullandı.

SERGEN YALÇIN AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın'ın da adaylar arasında olduğunu söyleyen Feyyaz Uçar, "Sergen, Beşiktaş’ın bir evladıdır. Hoca adaylarının arasında Sergen Yalçın da var tabii ki. İsim zikretmemem lazımdı ama Beşiktaş’ın çocuğu olunca dayanamıyor insan" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar