Ferdi Zeyrek kimdir? CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek kaç yaşında, nereli?

Ferdi Zeyrek kimdir? CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek kaç yaşında, nereli?
Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte partilerin belediye başkan adayları belli olmaya başladı. Peki Ferdi Zeyrek kimdir? CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek kaç yaşında, nereli?

31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek olan yerel seçimlerde CHP belediye başkan adayları belli olmaya başladı. CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek oldu. Peki Ferdi Zeyrek kimdir? CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek kaç yaşında, nereli?

FERDİ ZEYREK KİMDİR?

Ferdi Zeyrek, 1977 yılında Manisa'da doğmuştur. Zeyrek'in kariyeri mimarlık alanında başlamıştır. 2012 yılında Manisa Mimarlar Odası'nda Yönetim Kurulu Üyeliği görevine atan Zeyrek, dört yıl boyunca görevini sürdürmüştür. Son üç yıldır ise Manisa Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenmiştir.

Ayrıca, Ferdi Zeyrek, Manisaspor Yönetim Kurulu Üyeliği (2012-2014), Mimarlar Odası Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği (2011-2015) ve Mimarlar Odası Manisa Şubesi Başkanlığı (2015-2018) gibi önemli pozisyonlarda görev almıştır. Yunusemre ve Şehzadeler Belediyeleri'nin İl Estetik Kurullarında etkin bir rol oynamıştır.

Ferdi Zeyrek'in adaylık süreciyle birlikte geçmişteki profesyonel deneyimleri ve aldığı sorumluluklar, Manisa'da tanınmış bir isim olmasına katkı sağlamıştır. Adaylık açıklaması, Zeyrek'in kariyerine yeni bir dönemin eklenmesi olarak değerlendirilebilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar