Enflasyona savaş açtı! Ekmek 5 liradan satılıyor

Enflasyona savaş açtı! Ekmek 5 liradan satılıyor
Bir işletme, 200 gram ekmeği piyasanın altında satarak vatandaşları sevindirdi.

Çankırı'daki bir fırın işletmesi, 200 gram ekmeği diğer yerlerdeki fiyatın altında 5 liraya satışa çıkardı. Bu uygun fiyat, öğrenciler ve emekliler arasında büyük talep görmesine neden oldu.

Farklı mahallelerdeki Çankırı vatandaşları da 5 TL'ye satılan ekmeği sunan fırını tercih ediyorlar ve işletme sahibi Ali Karabaş, indirimlerinin vatandaşlar arasında memnuniyet yarattığını belirtti.

Enflasyona savaş açtı: 200 gram ekmeğin fiyatını 8 TL’den 5 TL’ye indirdi

Ali Karabaş, ekmeği uygun fiyatla satmanın talepleri artırdığını söyledi. Diğer fırıncıların rahatsızlık duymasına rağmen bu politikayı sürdüreceklerini vurguladı. Yoğun talep nedeniyle üretime yetişmediklerini ifade etti. Uzun yıllardır sektörde olan ve rekabetin farkında olan Karabaş, insanların alım gücünün azlığına dikkat çekti ve müşterilerin bilinçli olduğunu, gramajın değişmediğine değindi. Ayrıca, ekmeği uygun fiyatla satmalarının diğer mahallelerden de müşteri çektiğini söyledi.

Öğrenci Mehmet İçöz, ekmeğin ucuz olduğu için sürekli bu fırından alışveriş yaptığını belirtti. Diğer mahallelerde ve illerde ekmek fiyatlarının daha yüksek olduğunu söyledi. Bu fırının öğrencilere ve emeklilere büyük fayda sağladığını dile getirdi.

Enflasyona savaş açtı: 200 gram ekmeğin fiyatını 8 TL’den 5 TL’ye indirdi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar