Merve Taşkın 'Bir şey başaramamış insanlar laf ebeliği yapmasın'

Merve Taşkın 'Bir şey başaramamış insanlar laf ebeliği yapmasın'
Sıklıkla sansasyonlarla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın'ın müstehcen pozlarıyla daha önceden başı derde girmişti. Lüks yaşantısıyla da gündemde olan fenomen, Bebek'te bir yalıya taşınacağını söylemesiyle yeni bir tartışmayı başlattı.

Sansasyon paylaşımlarla magazin gündemine gelen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın''ın müstehcen pozları yüzünden başı derde girmişti. Lüks yaşantısıyla gündemde olan Taşkın''ın, şimdi de İstanbul Bebek''te bir yalıya taşınacağını söylemesi yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. 

Sosyal medya hesabından müstehcen paylaşımlar yaptığı ve Onlyfans kullandığı için hakkında dava açılan fenomen son paylaşımlarıyla dikkatleri tekrardan üzerine çekmeyi başardı.

Bebek''te bir yalıya taşındığını söyleyen Merve Taşkın, "18 yaşımdan bu yana kendi ayaklarım üzerinde durmayı ve yalnız yaşamayı öğrendim. 30 yaşına gelip bir şey başaramamış hâlâ aile evinde yaşayan insanlar laf ebeliği yapmasın" sözleriyle tartışmanın fitilini ateşledi.

Eleştiri oklarının hedefinde olan fenomen Taşkın''ın aylık kazancı ortaya çıktı. Merve Taşkın geçtiğimiz günlerde aylık kazancının ''şimdilik'' 200 bin TL olduğunu söylemişti. Taşkın kazancıyla ilgili sorulara ayrıca "Bu tarz şeyleri merak etmenizi anlamıyorum" diyerek tepkide bulunmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar