Merve Taşkın hakim karşısına öyle bir kıyafetle çıktı ki!

Merve Taşkın hakim karşısına öyle bir kıyafetle çıktı ki!
Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, 'müstehcen' fotoğraflar paylaştığı gerekçesiyle 3 yıl hapis cezası ile yargılanıyor. İlk kez hakim karşısına çıkan Taşkın'ın duruşmada giydiği kıyafet sosyal medyada tartışma yarattı.

Merve Taşkın, kullanıcıların cinsel içerikli fotoğraflarını abonelik sistemiyle paylaştığı OnlyFans hesabından birçok ''müstehcen'' fotoğrafını yayınlamıştı. Hollanda''daki "seks müzesine" giderek paylaşımlar yapan Taşkın''a, ''teşhircilik ve müstehcenlik'' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Bugün hakim karşısına çıkan Taşkın, sosyal medya hesaplarından "Mahkeme kombinim nasıl" diyerek duruşmada giydiği fotoğrafı paylaştı. İşte o fotoğraf...



"AYLIK GELİRİM 20 BİN LİRA"

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda OnlyFans aracılığı ile çok para kazandığını, İspanya''da 150 bin lira kirası olan bir dairede oturduğunu söyleyen Merve Taşkın, mahkemede aylık gelirini 20 bin lira olarak açıkladı. Taşkın, savunmasında kendisine isnat edilen suçları reddederek şu savunmayı yaptı: “Dosyaya konu edilen ve müstehcen olduğu iddia edilen fotoğrafların, müstehcen olduğunu da düşünmüyorum. Söz konusu görseller benim sosyal medya hesabımda mevcut olan görseller. Instagramda topluluk kuralları vardır, bunları ihlal etmemiz söz konusu olamaz.”

DAVA ERTELENDİ

Mahkeme, dosyada bulunan eksikliklerin giderilmesi için davayı ileri bir tarihe erteledi.

"BANA ŞANS DİLEYİN"

Taşkın, dün akşam yaptığı paylaşımda da yarın duruşmasının olduğunu hatırlatarak takipçilerinden şans istemişti. Taşkın''ın paylaştığı fotoğraf duruşma öncesinde sosyal medyada gündem olmuştu. 









 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar