Fenerbahçe'nin Sörloth ısrarı

Fenerbahçe'nin Sörloth ısrarı
Berisha, Serdar, Valencia ve Samatta hücum hattıyla sezona başlamak istemeyen Fenerbahçe'de hedef Alexander Sörloth... Norveçli yıldızı kadrosuna katmak için uzun uğraş veren sarı lacivertliler, bu transferi astronomik ücretler ödemeden tamamlamak istiyor.

Yeni sezon hazırlıklarına Jorge Jesus yönetiminde başlayan Fenerbahçe için ilk hedef Şampiyonlar Ligi 2. tur ön elemesinde Dinamo Kiev''i elemek...  Uzun zamandır Süper Lig''de mutlu sona ulaşamayan sarı lacivertliler, iyi bir golcü ile adını hem Devler Ligi''ne yazdırmak hem de sezon sonunda şampiyon olmayı planlıyor. 

Yaz transfer döneminde Bruma, Lincoln ve Emre Mor’u renklerine bağlayan Fenerbahçe’de forvet hattı için ilk hedef uzun zamandır gündemde olan Alexander Sörloth... Forvet hattının kalabalık olmasından dolayı transferde acele etmeyen yönetim, bu transfer için ince eleyip sık dokuyor. Bu çerçevede yapılan çalışmalarda işin maliyeti de büyük önem taşıyor.

SÖRLOTH İÇİN BÜTÇEDE YER AÇILMALI

Transfer etmek istediği oyuncuların maliyetine de önem veren Fenerbahçe, Alexander Sörloth transferi için bütçede yer açmaya çalışıyor. Şampiyonluk hasreti 8 yıla çıkan Fenerbahçe''de teknik direktör Jesus, hücum hattında net bir golcü istiyor. Norveçli golcü için Sörloth''un kulübü Leipzig''e kısa süre içinde resmi teklif yapacağı öne sürülen Fenerbahçe, Kiev maçına kadar bu transferi noktalamak istiyor.

Deneyimli hocanın tüm isteklerini yerine getirmeye çalışan Fenerbahçe Yönetimi''nin, Sörloth için girişimleri hızlandırdığı da öğrenildi. Trabzonspor formasıyla iki yıl önce Süper Lig’de 24 gol kaydeden Norveçli forvet 20 milyon Euro karşılığında RB Leipzig’e transfer olmuştu. Geçen sezon kiralık olarak Real Sociedad’da top koşturan Sörloth, 42 resmi maçta 7 gol kaydetti. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar