Fenerbahçe'den 4.transfer sürprizi! 

Fenerbahçe'den 4.transfer sürprizi! 
Oosterwolde, Emre Demir, Samet Akaydın takviyeleriyle takımını güçlendiren Jorge Jesus'un yönetimden iyi bir golcü istediği, Ali Koç'un ise İngiltere'ye sefere çıktığı bildirildi. Lucas Moura ve Martial gibi isimleri gündemine alan Sarı Lacivertlilerin aslında bambaşka bir hedefinin olduğu ortaya çıkarken, Başkan Koç'un yıldız futbolcu için Londra temsilcisiyle görüşmelere başladığı bildirildi.

Fenerbahçe''de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Lacivertliler, kadroya yıldız takviyesi gerçekleştirmek adına uğraş verirken takım da deprem felaketi sebebiyle verilen ara sonrasına en iyi şekilde çıkmaya hazırlanıyor.

Deprem felaketi sebebiyle liglere verilen arada Sarı-Lacivertliler, Fatih Karagümrük ile hazırlık maçı yaptı. Fenerbahçe; Serdar Aziz, Miha Zajc, Enner Valencia ve Serdar Dursun''un golleriyle rakibini 4-2 yendi. Karagümrük''ün gollerini ise Shukurov ve Diagne kaydetti.

Süper Lig ekipleri ligin devamı için hazırlıklarını sürdürürken, Fenerbahçe ise gelecek hafta Konyaspor ile erteleme maçında karşı karşıya gelecek. Jorge Jesus''un ekibi, bu doğrultuda dün Fatih Karagümrük ile bir hazırlık maçında kozlarını paylaştı. Sarı-Lacivertliler; Serdar Aziz, Miha Zajc, Enner Valencia ve Serdar Dursun''un golleriyle mücadeleyi 4-2 kazandı. Kırmızı-Siyahlı ekibin gollerini ise Shukurov ve Diagne kaydetti. Bu arada Fenerbahçe''de sakatlığı sebebiyle durumu merak edilen isimlerden biri de Joao Pedro''ydu. Fenerbahçe''nin, 30 Kasım 2022''de Rayo Vallecano ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Joao Pedro''nun, hem dizinde hem de bileğinde yoğun bir ödem ile travma tespit edilmişti.

Yaklaşık 5 ay sahalardan uzak kalacağı konuşulan Pedro, bu hafta başında sürpriz şekilde çalışmalara başladı. Beklenenden hızlı bir şekilde sahalara geri dönüş yapan 30 yaşındaki hücum oyuncusu, son 15 dakikada sahne aldı. Bu arada dizindeki sakatlık sebebiyle de uzun bir süre forma giyemeyen Luan Peres de 90 dakika sahada kalıp, başarılı bir performans sergiledi.

Ara transferde Parma''dan 6 milyon Euro bedel ile transfer edilen sol bek Jayden Oosterwolde, hastalığı nedeniye maçta oynayamadı. Hollandalı savunmacının, grip olduğu belirtildi. İki takım arasındaki mücadeleyi hem Fenerbahçeli hem de Karagümrüklü yöneticiler takip etti. İki kulübün yöneticileri, hazırlık maçını birlikte izledi. Geçen sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla büyük beğeni kazanan Fenerbahçe''nin forveti Serdar Dursun, Jorge Jesus döneminde fazla forma şansı bulamıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar