Fenerbahçe gözünü kararttı: Fenerbahçe Chelsea'lı yıldızla anlaşmaya çok yakın

Fenerbahçe gözünü kararttı: Fenerbahçe Chelsea'lı yıldızla anlaşmaya çok yakın
Deprem nedeniyle verilen lig arasında transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de gündem Cezayirli yıldız Hakim Ziyech, söz konusu transfer için Jesus'tan da onay alındığı belirtilirken, son gelişmeler de belli oldu.

Bu sezon yolu 3 kulvarda birden devam eden Fenerbahçe''de gözler transfer gelişmelerinde.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremle sarsılan Türkiye''de federasyonun aldığı karar neticesinde profesyonel futbol müsabakaları, mart ayının başına kadar ertelenmişti. Bu süreçte afet bölgesine yardımlarını gönderen kulüpler, transfer çalışmalarını da sürdürdü.

KOLLAR SIVANDI

 

Ara transfer döneminde kadrosuna Samet Akaydin, Jayden Oosterwolde ve Emre Demir''i katan Fenerbahçe, 10 günlük ek süre tanınmasıyla birlikte yeniden harekete geçti. Sarı - lacivertliler, daha önce birçok kez temasa geçtiği ancak mutlu sona ulaşamadığı Hakim Ziyech için kolları tekrar sıvadı.

CHELSEA''DEN DE ONAY ÇIKTI

 

Oyuncunun kulübü Chelsea''nin Fenerbahçe''ye Faslı yıldızı kiralamak için "Hazırız" mesajı gönderdiği kaydedildi. Bu durum sonrasında Kanarya''nın Ziyech''i ikna etmek için adeta bir seferberlik başlattığı ve kalan sürede transferi gerçekleştirmeyi hedeflediği ifade edildi.

 

Bu sezon Chelsea ile 18 resmi maça çıkan 29 yaşındaki futbolcu, 1 asist kaydetti. Ziyech ayrıca Dünya Kupası''nda 4. olan Fas Milli Takımı''nın da liderleri arasında yer alıyordu.

Hakim Ziyech transferinde evrak krizi | Transfermarkt

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar