Sözleri olay yaratmıştı: Fenerbahçe ve Galatasaray hukuk önünde maça çıkıyor!

Sözleri olay yaratmıştı: Fenerbahçe ve Galatasaray hukuk önünde maça çıkıyor!
TV100 ekranlarında Fenerbahçe ile ilgili konuşan Erden Timur’a, Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Metin Sipahioğlu’ndan cevap gecikmedi. Sipahioğlu, “Artık hukuk vakti” dedi.

Candaş Tolga Işık’ın programına katlan ve önemli açıklamalarda bulunan Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’a, Sarı lacivertli kulüpten yanıtlar gecikmedi.

Erden Timur, "Fenerbahçe''nin ne teklif ettiğini ben biliyorum. Benim dışında hiç kimse bilmez. Bu kadar şey düşünüyoruz ama karşıdaki de bir şeyler yapmalı. Fenerbahçe Zaniolo''ya bizden çok daha fazla teklif etti. 16 milyon Euro net, 5 milyon euro da bonus teklif etti. Fenerbahçe''nin bonuslarla birlikte yüzde yüzü garanti olan bonuslar bunlar, 21 milyon euro teklif etti" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe''nin eski yöneticisi Metin Sipahioğlu sosyal medya hesabı üzerinden Erden Timur’a şöyle yanıt verdi:

''''Galatasaray Başkanvekili, şu an resmen suç işlemektedir. Borsada işlem gören, binlerce yatırımcısı olan; Fenerbahçe''nin, bir transferde yaptığı sözde ve gerçekliği belirsiz teklif rakamı kamuoyuyla paylaşılıyor. Artık hukuk vakti. Ligin en kritik haftasına girilirken; - Suç işlemeyi bile göze alarak, borsada işlem gören bir şirketin yaptığı SÖZDE teklifi açıklayarak, - Fenerbahçe Başkanı ve Yönetimine karşı Fenerbahçe taraftarında tepki yaratmak.. - BİZİ BÖLEMEYECEKSİNİZ !!"

Fenerbahçe’nin bunun üzerine Timur ve Galatasaray aleyhine dava açacağı öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar