Fenerbahçe sahaya 5 yıldızlı formayla çıkacak

Fenerbahçe sahaya 5 yıldızlı formayla çıkacak
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, çok konuşulacak 5 yıldızlı forma çıkışında bulundu.

HANDE KARACAN-GÜNBOYU

Cemile Sultan Korusu''nda basın mensuplarıyla tanışma kahvaltısı organize eden Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği (HUFEDER) ve Fenerbahçe Kongre üyeleri, basına bazı doneler verdi.

HUFEDER Başkanı Ali Alper Alpoğlu ve genel sekreter Taha Gökberk Doğan''ın ev sahipliğindeki etkinliğe, Fenerbahçe Spor Kulübü Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin de katıldı.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, 28 şampiyonluğun tescili talebiyle ilgili AİHM''e başvuracaklarını belirtti.

Fethi Pekin ayrıca 5 yıldızlı forma giyecekleri hakkında bir açıklama yaptı.

Pekin şunları söyledi:

"Forma siparişlerimiz ocak ayı gibi verildi. Bizim formalarımız, başkanımızın da ifade ettiği gibi 5 yıldızlı olacak. Talimatlara aykırı davranmak, derece derece ihtardan başlayıp puan silmeye, bir alt lige düşürmeye kadar giden yaptırımlar silsilesi bu. Burada bizim argümanımız iki türlü ve çok güçlü. Birincisi, biz zaten 5 yıldızın sahibi olduğumuzu söylüyoruz. Federasyondan talep etmişiz, iki sene geçmiş cevap alamamışız. İkincisi, 5 yıldızlı Fenerbahçe logosunu da biz bunların başımıza geleceğini tahmin ettiğimizi için tescil ettirdik. Futbol AŞ''nin tescilli markası bunlar. Tescilli markamızı göğsümüze takarız, çıkarız, sonra TFF bakalım ne yapacak. Onu da göreceğiz. Biz bunun sonuçlarına katlanmayı göze aldık bir kere. Zaman gösterecek, bakalım. Bu arada 7405 sayılı kanuna göre Futbol AŞ''nin ana sözleşmesini değiştirirken oraya da 5 yıldızı koydum. Fenerbahçe Spor Kulübünün logosu, tüzüğümüzde ifade edildiği gibi. Bu ise Futbol AŞ adına tescilli, Fenerbahçe Spor Kulübüne değil. Zaten şampiyonluklar da futbolla ilgili."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar