Fenerbahçeli oyunculardan Giresunspor’a tepki

Fenerbahçeli oyunculardan Giresunspor’a tepki
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de oyuncular İrfan Can Eğribayat, Michy Batshuayi ve Joao Pedro açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertli oyuncular, ev sahibi Giresunsporlu oyuncuların tutumlarına tepki gösterdi.

Fenerbahçeli oyuncular İrfan Can Eğribayat, Michy Batshuayi ve Joao Pedro, Giresunspor maçı sonrası konuştu. İrfan Can Eğribayat ve Michy Batshuayi, rakip takım tarafından kendilerine saygısızlık yapıldığını belirtip yaşanan olaylar nedeniyle tepki gösterdi.

Rakip takım tarafından kendilerine saygısızlık yapıldığını söyleyen Michy Batshuayi, "Üzücü ve beklemediğimiz bir netice. Futbol bu, olabilir. Burada olanlar, yaşananlar, saygısızlıklar kabul edilebilir şeyler değil. Herkesin bu noktada dikkat etmesi gerekiyor." diye konuştu.

Henüz ligin bitmediğini kaydeden Joao Pedro, "Sezonun bu döneminde en önemli şey kazanmak. Zor olacağını biliyorduk. Çalışmaya devam edeceğiz. Henüz lig bitmedi. Galatasaray''ın puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Yapacak başka bir şeyimiz yok. Şimdi dinlenmemiz ve bu kötü sonucun ardından kafa olarak toparlanmamız gerekiyor." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar