Fatih Terim, Arda Turan, Muslera, Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu'nu dolandıran kişinin kimliği açığa çıktı

Fatih Terim, Arda Turan, Muslera, Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu'nu dolandıran kişinin kimliği açığa çıktı
Fatih Terim, Arda Turan, Muslera ve Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu'nu dolandıran banka müdiresinin kimliği ve fotoğrafı ortaya çıktı.

GÖKMEN ÖRKMEZ/GÜNBOYU

Aktarılan bilgiye göre, içerinde Fatih Terim''in de olduğu futbol dünyasından çok sayıda kişinin dolandırıldığı gerekçesiyle, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bir operasyon yapıldığı ortaya çıktı.

Gazete Oksijen''in haberinde, İstanbul Göktürk’te geçen hafta bir eve düzenlenen baskında özel bir bankanın Büyükdere şube müdürü olan bir kadın gözaltına alındı. Çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başlatılan soruşturmada tutuklanan sanık, resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık yapmakla suçlanıyor. Dava dosyasına göre sanığın, aralarında Galatasaray''ın ve Türk Milli Takımı''nın efsane teknik direktörü Fatih Terim ile Atletico Madrid ve Barcelona gibi dünya devlerinde forma giyen eski milli yıldız Arda Turan, Galatasaray''ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ve eski futbolcu Selçuk İnan’ın da bulunduğu çok sayıda kişiyi dolandırdı.

Olay hakkında şikâyetçi bir kişinin beyanlarına göre sanığın, bir fon kurduğunu belirterek, "Dolandırıldığımdan şüphe edince fondan ayrılmak istedim. Müdire bana banka ibaresi taşıyan 3.5 milyon 1 milyon 523 bin dolarlık iki belge gönderdi" dedi. Sanığın 2010’larda Florya’da bankanın şube müdürüyken ilişki kurduğu müşterilerin güvenini kazandıktan sonra onlara özel bir fondan söz etmeye başladığı iddia ediliyor.

Dolandırdğı kişiler arasında Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ve Semih Kaya’nın da olduğu eklenmişti.

Ünlü isimleri dolandıran kişinin tam isminin Seçil Erzan olduğu ve şahsın görüntüsünün şu olduğu açıklandı:

80 milyon dolarlık ''Fatih Terim Fonu'' vurgunu

İddiaya göre, Fatih Terim 10 milyon doların üzerinde, Arda Turan da yaklaşık 8 milyon euro dolandırılmış. Polisin bu vurgunda Seçil Erzan’ın yalnız olup olmadığı ile ilgili kapsamlı bir araştırma yürüttüğü belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar