Beşiktaş'tan TFF'ye şok teklif! Fenerbahçe ve Galatasaray kabul etmedi

Beşiktaş'tan TFF'ye şok teklif! Fenerbahçe ve Galatasaray kabul etmedi
Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerin ardından Süper Lig'e ara verilirken, Hatayspor ve Gaziantepspor FK ligden çekilme kararı almıştı. Bu takımlara karşı kaybettiği puanların geri verilmesini isteyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin TFF'den yeni talebi ise herkesi şok etti.

Kahramanmaraş''ta meydana gelen depremlerin ardından Türkiye''de hayat durma noktasına gelirken, futbol başta olmak üzere bütün spor mücadeleleri de ileri bir tarihe ertelenmişti. Mart ayının ilk haftasında Süper Lig''in yeniden açıklanacağının belli olmasıyla birlikte Türkiye Futbol Federasyonu''nda (TFF) adeta kaos çıkaran bir tartışma yaşandı.

Depremden en çok etkilenen şehirlerin başında gelen Hatay ve Gaziantep illerinin Süper Lig''deki temsilcileri konumunda olan Hatayspor ve Gaziantepspor FK, yaşanan felaketlerin ardından Süper Lig''den çekilme kararı almıştı. Sezonun tamamlanan kısmında her iki takımla da deplasmanda karşılaşan ve puan kaybı yaşayan Beşiktaş Spor Kulübü''nün Başkanı Ahmet Nur Çebi, adaletin sağlanması açısından bu takımlarla yapılan bütün karşılaşmaların hükmen galibiyet ile sonuçlanması gerektiğini ifade etmişti. 

SON OLARAK 2011-2012 YILINDA UYGULANMIŞTI

Çebi''nin teklifine kamuoyu ve diğer kulüp taraftarlarından sert tepki gelirken, bu kez çok daha farklı boyutta bir teklif ile TFF''nin kapısı çalındı. Süper Lig''de son olarak 2011-2012 sezonunda uygulanan play-off sisteminin bu sene itibariyle geri gelmesini teklif eden Beşiktaş''a ligde Fenerbahçe ve Galatasaray dışında yer alan bütün kulüplerden destek geldi. 

Süper Lig''in liderlik koltuğunda oturan Galatasaray ve maç eksiğiyle sarı-kırmızıların 9 puan gerisinda olan Fenerbahçe, play-off sistemine karşı çıkarken, TFF''li yetkililerin bütün olasılıkları masaya yatıracağı iddia edildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar