Fenerbahçe efsanesi Ogün Altıparmak Ali Koç'u çıldırttı! Toplantıdan kovdu

Fenerbahçe efsanesi Ogün Altıparmak Ali Koç'u çıldırttı! Toplantıdan kovdu
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu'nun olağan toplantısında açıklamalarda bulundu. Eski Fenerbahçeli futbolcu Ogün Altıparmak "Enişten Galatasaraylı değil mi ona sor" demesi üzerine tansiyon yükseldi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kalamış'taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki Yüksek Divan Kurulu toplantısına katılarak konuşma yaptı.

aa-20231105-32675814-32675811-fenerbahce-kulubu-yuksek-divan-kurulu-toplantisi.jpg

"ENİŞTENİZ GALATASARAYLI DEĞİL Mİ?"

Konuşması esnasında eski Fenerbahçeli futbolcu ve kulüp üyesi Ogün Altıparmak, Ali Koç'a laf atarak, "Enişteniz Galatasaraylı değil mi? Eniştenize sorun bazı şeyleri" dedi.

"SEN VE SENİN GİBİLER CAMİAYI AŞAĞIYA ÇEKİYOR"
Bunun üzerine Koç oldukça sinirlenerek, "Ne demek istiyorsun sen? Ogün abi bak yaşına hürmet, tarihine hürmet ağzımı açmıyorum. Saygılı ol." dedi.

ogun.png

Tartışmanın sürmesinin ardından Koç, "Ogün abi, toplantıyı terk edersen çok mutlu olurum. Zaten sen ve senin gibiler yüzünden bu camia dibe çekiliyor devamlı." ifadelerini kullandı.

Koç, Altıparmak'ın salonu terk etmesini isterken, "Şunu söyleyeceğim, Rabbim Fenerbahçe'yi sizin gibilerden korusun." dedi.

aa-20231105-32675814-32675813-fenerbahce-kulubu-yuksek-divan-kurulu-toplantisi.jpg

OGÜN ALTIPARMAK KİMDİR?

1938’de Adapazarı’nda doğan Altıparmak, futbola İzmir Karşıyaka takımında başladı.1963’te Fenerbahçe kadrosuna dahil oldu. Sağ açık ve santrafor mevkilerinde görev alırken 1970-71 sezonunda da gol kralı oldu. Toplam 32 kez milli formayı terleten Altıparmak bu maçlardan ikisinde kaptanlık yaptı. Eski milli futbolcu, futbolu bıraktıktan sonra Son Havadis, Yeni Asır, Sabah ve Fotomaç gazetelerinde spor yazarlığı yaptı.

Ali Koç'un açıklamalarından önemli kısımlar:

"TRABZONSPORU'U TEBRİK EDİYORUM"

“Dünkü maç aslında buranın havasını biraz bozdu. Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Bizim için iyi bir gece değildi. Mazeret yok, gece iyi değildi. Sezon başında, ’11 haftada 30 puanımız olacak’ deselerdi; herkes seve seve kabul ederdi. Tabii ilk puan kaybının bu maçta olmaması, bizim için daha iyi olurdu. Ama futbolda bunlar var. Yaralı takım, büyük maçlarda kükrer. 1-0’ken endişemiz yoktu ama 45 ve 47’de 2 tane gol yiyince de çevirmek zor oldu. Bize yazar, telafi edeceğiz. Şanssız bir kulübüz. Sakatlıkların gelme zamanı, hep aynı bölgede olması bu işi daha da zorlaştırıyor.”

’27 YILLIK HAKEM İSTİFA ETTİ’

“3 Kasım Cuma günü, 27 yıllık yardımcı hakem Kemal Yılmaz, meslekten istifa ettiği açıklaması geldi. Aslında bize göre bu istifa gerekçeleri bizim işaret ettiğimiz konuları doğrular nitelikteydi. Sadece bu mektup bile Türk futbol tarihini ve hakemlik müessesini dibinden değiştirecek etkidedir.”

"BANA GÖNDERİLEN BİR GÖRÜNTÜ YOK"

“Tüm iddiaların ortak noktası, hepsinin ortasında Fenerbahçe’nin hakkının yenme iddiası var. Hepsinin ucu Fenerbahçe’ye dayanıyor. En son federasyona gittiğimizde beklenmedik şekilde başka takımın yöneticileri de vardı. Bizi birbirimize mi çarpıştırdılar bilmiyorum. İki başkan da rahatsızlığını dile getirdi. Ben Ali Koç olarak doğrudan veya dolaylı şekilde bana gönderilen bir görüntü yok, bunu incelemelisiniz, ne bekliyorsunuz? Ben hukuki adımlarımı attım.”

"DEVLETİN GÜCÜNE BAŞVURUN"

“Başka bir maçta da geçen sene 50 bin lira fiyat koymuştu bir takım. Kulüpler bilet satışını herhangi bir şekilde manipüle ederse, TFF bunu soruşturmak zorundadır. Bu sene bir takım, misafir takım taraftarına fahiş fiyattan bilet sattığı için 1.2 milyon lira ceza aldı. Yani TFF’yi ilgilendiriyor bu durum. Küfür eden seyirciyi gözbebeğinden yakalayan e-bilet sistemi, kara para aklama iddialarında TFF’nin sorumluluk sahibi olmadığını yazılı olarak duyurduğu bir komediye dönüşmüştür. Ya ben yalan söylüyorum ya da onlarda bir sıkıntı var. Soruşturun kardeşim, ben sizi itham ediyorum. Temiz futbolu ilgilendiren bir konuda gücünüz yetmeyebilir. Ama devletin gücüne başvurun. Programları ayarlamak için RTÜK’e gitmeyi biliyorsunuz. Bunun için sayın başkan RTÜK’e gidiyor. Futbol bir suç için kullanılıyorsa, sizi sonuna kadar ilgilendirir.”

"BİZ BUNU UEFA’YA, IFAB’A ŞİKAYET EDECEĞİZ.”

“Şimdi gelelim Hakan Ceylan ve Leyla Ceylan konusuna… Herhalde buna da ‘Boşanma davası, beni ilgilendirmez’ diyecekler. Bu boşanma davasının içinde, hanımefendi ve avukatının iddiaları sonuna kadar soruşturulmalı. Ciddi bilgi sahibi olduğum konularla ilgili neredeyse birebir bilgi vermesi de göz ardı edemeyeceğimiz bir unsur. Bu konu çok ciddi bir konudur, doğrudur, bu isimler derhal futboldan men edilmelidir. Biz bunu UEFA’ya, IFAB’a şikayet edeceğiz.”

ERDEN TİMUR GÖNDERMESİ

“Bu adama diyorlar ki ‘Çık bir şeyler yayınla, çık belge yayınla’ diyorlar. Biri Lale Orta’nın bana yolladığı videolar, saat veriyor, girdi, çıktı diyor. Öncelikle içiniz rahat olsun. Başkanınıza gelen hiçbir şey yok bunla ilgili. Ne direkt ne de endirekt. Ben yok diyorum ve mahkemeye gidiyorum. Bıktım bu ülkede yalanla dolanla iş yapanlardan… 12 hakem diye bir şeyden bahsediyor. 12 hakem, 12 hakem, 12 hakem diyor. Kim bu 12 hakem? Belki aldatmışlar bunu, hemen inanmış. Sakın ama sakın bizi bunlarla aynı cümlede kullanmayın! ‘Onlar da temiz eller istiyor’ falan demeyin. Bunlar… Bir kelime kullanacaktım ama mahkemelik oluruz.

ALİ KOÇ ERDEN TİMUR'U TAKLİT ETTİ

“Bana çamur atan arkadaş, bir de Beşiktaş ile ilgili bir şey söylüyor. Otelde kahvaltı, o, bu diyor. Çamur atıyor. Zehri veriyor. Gülüyor, ediyoruz da bu çok ciddi. Yolladık, tek tek sorduk diyor. Sonra çok şükür akıllı bir adam çıkıyor oradan ‘Ne cevap geldi’ diyor. Diyor ki ‘Gönderildi mi, gönderilmedi mi bilmiyorum’ diyor. Hasbelkader geçen gün denk geldik. ‘Gönderdin mi’ dedim. ‘Ee üü’ yaptı. Doğruyu söylemiyor. Bu mertebede bir insan ‘Aaa uuu’ yapıyor. Olmaz! Olmaz! Yahu biz neyle mücadele ediyoruz. Bak seni Selahattin Baki’ye vereyim, bak ne yapar!”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar