Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi: Diğerleri yolda!

Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi: Diğerleri yolda!
Yeni sezonun hazırlıklarına hızlı bir şekilde başlayan Fenerbahçe Beko, milli basketbolcu Scottie Wilbekin'i kadrosuna kattığını açıkladı. Ayrıca Sarı lacivertliler yeni bir ismi daha gündeme aldı.

Anadolu Efes’i 3-1 ile geçene ve ING Basketbol Süper Ligi''nin şampiyon tamamlayan Fenerbahçe Beko gelecek sezona iddialı girmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Fenerbahçe Beko, son olarak Maccabi Tel Aviv forması giyen ve takımdan ayrılan Scottie Wilbekin''ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Mike James’ten sonra, EuroLeague’de son periyotta en çok süre bulan ikinci isim olan Wilbekin, geçtiğimiz sezon Maccabi ile EuroLeague''de 34 maça çıktı, 15.4 sayı, 4.1 asist ve 2.1 ribaunda ortalamaları ile mücadele ett.

YENİ GUARD
Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, aynı zamanda Milli Takımımızın da formasını giyen başarılı guard Scottie Wilbekin (1.88, 1993) ile üç yıllık anlaşmaya varmıştır."

Daha önce ülkemizde Darüşşafaka forması da giyen başarılı guard, Türk pasaportu almasının ardından Milli Takım''da da oynamıştı.

5 Nisan 1993 tarihinde Florida Gainesville’de dünyaya gelen Scottie Wilbekin, kolej kariyerinde Florida Üniversitesi forması giydi. Oldukça başarılı bir kolej kariyerinin ardından 2014 yılında Avustralya’nın Cairns Taipans takımında forma giyen Wilbekin, 2015’in Mart ayında ise Yunanistan’ın AEK ekibine transfer oldu ve sezonu burada tamamladı.

UZUN FORVET GELİYOR

Gazeteci Levent Yavuz’un iddiasına göre, Fenerbahçe Beko, Alec Peters ile anlaşmaya yakın.

NBA patenetli ABD’li uzun forvet, 2019 yılında CSKA Moskova ile şampiyonluk yaşadıktan sonra, covid-19 nedeniyle beyaz sezon ilan edilen dönemde temsilcimiz Anadolu Efes’te forma giydi. Son iki sezondur İspanyol temsilcisi Bitci Baskonia’da forma giyiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar