Fenerbahçe transferi resmen açıkladı!

Fenerbahçe transferi resmen açıkladı!
ING Basketbol Süper Ligi'nde (BSL) finalde Anadolu Efes'i yenerek mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Beko, ABD'li pivot Johnathan Motley ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.

EuroLeauge''de üst üste iki yıl şampiyon olan Anadolu Efes''i BSL finalinde mağlup ederek büyük ses getiren Fenerbahçe Beko transfere de hızlı başladı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam eden sarı lacivertli ekip, son olarak Lokomotiv Kuban''da forma giyen ABD''li pivot Jonahthan Motley''yi kadrosuna dahil etti.

Motley''in gelecek sezon uzun rotasyonu planlamasına katan Son Şampiyon şu açıklamayı yaptı, "Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Birleşik Amerikalı pivot Johnathan Motley (2.06, 1995) ile iki yıllık anlaşmaya varmıştır. Johnathan Motley, her iki uzun pozisyonunda da forma giyebilen, özellikle atletizmi ve oyun içi enerjisiyle dikkat çeken bir isim. Motley, Fenerbahçe Beko''nun tüm kulvarlarda başarı hedeflediği 2022-23 sezonunda uzun rotasyonunun en değerli isimlerinden biri olacak. Bu anlaşmanın Kulübümüze ve Johnathan Motley''e hayırlı olmasını diliyor, sporcumuzun sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu sezonlar yaşamasını temenni ediyoruz." 

Jonathan Motley kimdir?

4 Mayıs 1995 tarihinde Houston, Texas’ta dünyaya gelen Johnathan Motley, ilk sözleşmesini 2017-18’de NBA takımlarından Dallas Mavericks ile yapan Motley, aynı sezonda G-League ekiplerinden Texas Legends forması da giydi. Johnathan Motley, 2018-19 ve 2019-20 sezonlarını ise Los Angeles Clippers ve Agua Clients Clippers (G-League) ekiplerinde tamamladı.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar