Fenerbahçe'de iki veda!

Fenerbahçe'de iki veda!
Fenerbahçe Beko'nun yeni koçu Dimitris Itoudis'in basın toplantısına takımdan ayrılacakları konuşulan Jan Vesely ile Nando de Colo vurdu. Hem Itoudis hem de genel menajer Derya Yannıer, iki yıldızla yolların ayrılabileceğini söylerken, Fenerbahçe Beko resmi hesabı Jan Vesely'nin ayrılık kararını duyururken, Çek yıldıza teşekkür etti.

Turkish Airlines EuroLeague''deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko''da koç Dimitris Itoudis, resmî imzayı attı. Sezonu Basketbol Süper Ligi''nde aldığı şampiyonluk ile tamamlayan Fenerbahçe Beko, 19 Haziran Pazar günü kariyerinde iki EuroLeague şampiyonluğu bulunan tecrübeli çalıştırıcı Dimitris Itoudis ile üç yıllık anlaşmaya varıldığını açıklamıştı. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu''ndaki imza törende Dimitris Itoudis''in yanı sıra Erkek Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, Fenerbahçe Basketbol Operasyonları Genel Direktörü Maurizio Gherardini ve Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier de yer aldı. 

SARI MİRAS''IN DEVAMLARINI GETİRECEĞİZ

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis toplantıda şunları söyledi... "Onur duyuyorum. Çok şanslıyım ama görevimin sorumluluğunun da farkındayım. Fenerbahçe ailesine geldiğim için çok mutluyum. Sizlerin katılımı da inanılmaz beni mutlu etti. Fenerbahçe''nin büyüklüğünü biliyordum ama bunu yaşamak çok özel. Elimizden geleni yapacağız. Neleri inşa etmek istediğimizi biliyorum. Aile olarak hep birlikte bunu yapacağız. Başkanımızın beklentilerini, fedakarlıklarını da biliyorum. Ne gerekiyorsa yapacağız. Bu salonda geçmişte çok duygular yaşandı. Çok teşekkür ediyorum"

"Obradovic ve Pistiolis ile ilişkiler insanî. Obradovic ile sadece iş arkadaşı değil aile dostuyuz. Pistiolis de aynı şekilde, senelerce birlikte çalıştık. Rekabet hep olacak. Sonuçta herkes kazanmak için oynuyor. Obradovic ile Banvit''te ilk karşılaşmamız çok duygusaldı. Maçtan önce yemeğe gittik ama o ilk hava atışı çok duygusaldı. Fenerbahçe''yi şampiyonluk için de tebrik etmek istiyorum. Sarı mirasın devamını da getireceğiz.

7 gün 24 saat transferleri için çalışacağız. Şu an artık resmî olarak buradayım. Ben yeniyim şu anda. Oyuncuları tartışıyoruz, durumları inceliyorum. Taraftarlar rahat uyuyabilir. Fenerbahçe''de hep güçlü hedefler için hep birlikte çalışılıyor. En iyi takımı kurmak için elimizden geleni yapacağız.

TEŞEKKÜRLER VESELY

Jan Vesely ile benim de konuşma fırsatım oldu. Kulübün verdiği teklif ve fedakarlıkları da biliyorum. Jan için bu bir aile kararıydı. Kulübe getirdiği inanılmaz şeyler tartışılmaz. Nando De Colo ile de konuştum. De Colo ile de çalıştım ve bir değişiklik istediğini söylemişti Fenerbahçe''ye gelirken. Wilbekin ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Başkanımız ilerisi için bu konuda tüm fedakarlığı yapacaktır. Olumlu düşünüyorum."

Basın toplantısı sonrası Fenerbahçe Beko resmi sosyal medya hesaplarından ''Thank you Vesely'' paylaşımı ile Çek yıldıza teşekkür etti ve ayrılığı doğruladı. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar