Fenerbahçe Beko hem kendini hem de Anadolu Efes'i yaktı!

Fenerbahçe Beko hem kendini hem de Anadolu Efes'i yaktı!
Turkish Airlines Euroleague'in 32. haftasında Fenerbahçe Beko, deplasmanda İspanyol temsilcisi Baskonia'ya 92-69 mağlup oldu. Euroleague'de normal sezonun tamamlanmasına 2 maç kala, aldığı mağlubiyet ile play-off şansını tehlikeye sokan sarı-lacivertliler, bir başka Türk temsilcisi olan Anadolu Efes'in play-off hayallerini ise mucizelere bırakmış oldu.

HABER MERKEZİ / Günboyu

THY Avrupa Ligi''nin 32. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, İspanya''da Basnonia ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, soyunma odasına 6 sayı fark ile üstün gitmesine karşın, 2. yarıda Baskonia''nın 54 sayısına karşılık 25 sayı bulan sarı-lacivertli ekip, parkeden 92-69''luk yenilgi ile ayrıldı. 

Baskonia''da 26 yaşındaki Sırp yıldız Vanja Marinković, 35 sayı ile oynayarak kariyer gecesini yaşadı. Fenerbahçe Beko, aldığı mağlubiyet ile Euroleague''de normal sezonun tamamlanmasına 2 maç kala ilk play-off şansını da tehlikeye atmış oldu. 

ANADOLU EFES''İN PLAY-OFF HAYALLERİ MUCİZELERE KALDI

32 maçta 18 galibiyet 14 mağlubiyet alan Fenerbahçe Beko, mağlup olduğu Baskonia''yı 17 galibiyet 15 mağlubiyete taşıyarak kalan maçlarda hata yapma lüksünü kaybetti. 

Sarı-lacivertli ekibin aldığı mağlubiyet, aynı zamanda bir diğer Türk temsilcisi olan Anadolu Efes''in de ilk 8 şansını mucizelere bıraktı. Euroleague''de gelecek hafta Fenerbahçe ve Anadolu Efes, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu''nda karşı karşıya gelecek. 

SKOR DAĞILIMI

Cazoo Baskonia: Giedraitis 12, Marinkovic 35, Thompson 13, Kotsar 8, Hommes 12, Costello 5, Howard 5, Kurucs, Enoch 2, Diez, Raieste

Fenerbahçe Beko: Tarık Biberovic 10, Hayes-Davis 7, Motley 18, Calathes 9, Dorsey, Edwards 16, Jekiri 2, Guduric 3, Bjelica 4, Antetokounmpo



 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar