Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Arda Turan açıklaması: Az bile verdiler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Arda Turan açıklaması: Az bile verdiler
Süper Lig'in 25. haftasında Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'a verilen 2 maçlık cezanın sorulması üzerine, "Az bile verdiler" yorumunda bulundu.

Koç'tan Arda Turan açıklaması

Süper Lig'in 25. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk olan Fenerbahçe, rakibini 2-1
mağlup ederek maç eksiğiyle yeniden liderliğe yükseldi.

Karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, derbiden beri Galatasaray cephesiyle devam eden karşılıklı söz düellosuna karşılık verdi.

Ali Koç şunları söyledi:

"Fenerbahçe oynaması gerektiği gibi bir ilk yarı oynadı. İlk yarıdaki futbolumuzu ikinci yarıya yayarsak çok daha iyi olacağız. Mustafa Cengiz'e şu an bir cevap vermeyeceğim ama yalanları, iftiraları, başta beni ve kulübümü hedef almaları... Biz buna yetişemeyiz. Algı operasyonu yapıyorlar. Sanmayın ki biz bunlara cevap vermeyeceğiz. Zamanı gelince arkadaşlar cevap verecek. Arda'ya az bile ceza verdiler!"

Fenerbahçe ortamı germiyor demiyorsunuz. Siz basın mensuplarından rica ediyorum koskoca adamların bu iftiralarını bir araştırın. Devletimizin kurumlarını zan altında bırakıyorlar. Bir yere kadar yaşa, kuruma hürmet edebiliriz. Biz de bir camiayı temsil ediyoruz. Ayıp ediyorlar. Bizim dinimizdeki en büyük günah iftiradır."
 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar