Tiktok kullanıcısından kan donduran sözler! Sonu Özgecan gibi olacak

Tiktok kullanıcısından kan donduran sözler! Sonu Özgecan gibi olacak
Sosyal medya platformu Tiktok'ta canlı yayın yapan erkek, bir kadını tecavüz edip yakarak öldüreceğini söyleyerek tehdit etti.

Tiktok'ta paylaşılan bir videoda bir kadın için, "Onu buldurup tecavüz ettirip, kafasını kestirip atacağım göle" ifadelerini kullanan erkek, "Özgecan Aslan gibi olacak onun sonu" diyerek tehdit etti.

Söz konusu videoda; bir erkek, açık açık bir kadına tecavüz edip, yakacağından bahsediyor. "Onu buldurup tecavüz ettirip, kafasını kestirip atacağım göle" diyen erkek, kadını 2015 yılında Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın sonuyla da tehdit eti. "Özgecan Aslan gibi olacak onun sonu" diyen erkek, kadının annesini de evinde yakacağını söyledi.

Şule Çet Dayanışma Platformu tarafından paylaşılan videoda, erkeğin tehditle beraber; kadına küfürler ve hakaretler de savurduğu görülüyor.

Şule Çet Dayanışma Plaftormu'ndan yapılan paylaşıma, "Bu bir ihbardır. İlgili kurumların hemen harekete geçmesini istiyoruz! Tiktokta bir kadına tecavüz edip yakarak öldüreceğini rahatlıkla söylüyor. Hatta Özgecan Aslan gibi olacak sonu diyor" notu düşüldü.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar