Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Bu devletimizin ayıbıdır

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Bu devletimizin ayıbıdır
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulunun olağan toplantısında açıklamalarda bulundu. Koç, "28 şampiyonluğumuz var. Kimse bu tarihi gerçekliği değiştiremez. Er geç hakkımızı alacağız" dedi. Ali Koç ayrıca Rize'de Fenerbahçe takım otobüsünün kurşunlanmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, sarı-lacivertlilere tüm branşlarda başarılı bir sezon dileğinde bulundu.
Ali Koç'un konuşmasından bazı bölümler şöyle:
"YouTube gelirlerimiz aylık 500-600 bin TL civarına gelmiştir. Buraya daha fazla yatırım yapacağız."
"Otobüs saldırısı sadece Fenerbahçe'ye yapılan bir saldırı değildir. Bu saldırı, Türk sporuna ve Türkiye Cumhuriyeti'ne de yapılmış bir saldırıdır."
"28 şampiyonluğumuz var. Kimse bu tarihi gerçekliği değiştiremez. Er geç hakkımızı alacağız. Çok çalışıyoruz belki dikkatinizi çekmiyor ama arka tarafta yoğun mesai var. Bu konunun başkalarının da dikkatini çektiğini görmek, bir rakibimizin başkanının bu konuda atıfta bulunması doğru yolda olduğumuzu gösteriyor"

5 YILDIZA KADAR 3 YILDIZ KALKSIN

"Yönetimde 5 yıldız takana kadar, 3 yıldızı takmayalım önerisi var. Enterasan, çarpıcı ve radikal bir öneri. Belki de önümüzdeki sezon 3 yıldızı kaldırabiliriz. Peki 4. yıldızı takarsak ne yapalım? Seneye hiç mi takmayalım? Olursa tabii, inşallah olur. Bir öneri sunabiliriz"

DEVLETİMİZİN AYIBIDIR

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, 5 yıl önce Rizespor maçından sonra takım otobüsüne yapılan silahlı saldırıya ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Ali Koç, "Bu sadece Fenerbahçe’ye yapılmış bir saldırı değildir. Türk sporuna yapılmış, Türkiye Cumhuriyeti’ne yapılmış saldırıdır. Bu konunun böyle sürüncemede kalması devletimizin ayıbıdır" dedi.

"KURŞUN" GÖNDERMESİ

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Fenerbahçe Futbol A Takımı'nın takım otobüsüne 2015 yılında yapılan silahlı saldırıya atıfta bulunularak "Sevgi kurşun geçirmez" yazıldı. Takım otobüsünün ön camında ayrıca Mustafa Kemal Atatürk'ün de portresi ve imzası da yer aldı. 

takim-otobusu.jpg   

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar