Fenerbahçe Avrupa'da kayıp!

Fenerbahçe Avrupa'da kayıp!
THY Euroleague'in 16. haftasında Fenerbahçe Beko, deplasmanda İtalya'nın Virtus Segafredo Bologna takımına 92-88 yenildi. Bu sonuçla sarı-lacivertliler Euroleague'deki üst üste 4. mağlubiyetini aldı.

Virtus Segafredo Arena''da oynanan karşılaşmanın ilk çeyreği, sarı-lacivertlilerin 25-23 üstünlüğüyle tamamlandı. Başa baş mücadele ikinci periyotta da sürdü ve soyunma odasına 46-46 eşitlikle gidildi. 

Fenerbahçe Beko, üçüncü çeyreği 68-65 önde bitirse de final periyodunda etkili bir performans sergileyen Virtus Segafredo Bologna, mücadeleden 92-88 galip ayrıldı.

Ev sahibi ekipte Marco Belinelli, 18 sayıyla galibiyette ön plana çıktı. Sarı-lacivertlilerde Jonathan Motley''nin 26 sayısı, mağlubiyeti engelleyemedi.

Bu sonuçla Virtus Segafredo Bologna, 7 galibiyete ulaştı. Son 4 maçını kaybeden Fenerbahçe Beko ise 6. yenilgisini yaşadı.

UZUN SÜREN LİDERLİK SON BULDU 

Fenerbahçe, Euroleague''de aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından puan cetvelinde 5. sıraya geriledi. Lige çok iyi bir başlangıç yaparak ilk 10 maçında 9 galibiyet alan sarı-lacivertli ekibin üzerinde adeta kara bulutlar dolaşıyor. 

EUROLEAGUE''DE GECENİN SONUÇLARI

THY Euroleague''de heyecan bu akşam oynanan 4 karşılaşma ile devam etti. İşte sonuçlar:

Crvena Zvezda 94-99 Barcelona
Asvel Lyon Villeurbanne 79-91 ALBA Berlin
Panathinaikos 71-95 Olympiakos 
Virtus Bologna 92-88 Fenerbahçe Beko

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar