Fenerbahçe 7 milyon euroya genç yıldızla anlaştı!

Fenerbahçe 7 milyon euroya genç yıldızla anlaştı!
Fenerbahçe, Parma'da forma giyen 21 yaşındaki sol bek Jayden Oosterwolde'nin transferi için 7 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı.

Sarı-lacivertliler uzun süredir aradığı sol beki İtalya''da buldu. Ferdi Kadıoğlu''nun sağ bekte sergilediği performanstan çok memnun olan Jorge Jesus, sol beki de güçlendirmek için 21 yaşındaki Hollandalı yıldız Jayden Oosterwolde konusunda yönetime ısrarcı oldu. Bright Osayi-Samuel ve Ezgjan Alioski''nin performansından memnun olmayan Portekizli çalıştırıcının istediği  yıldız oyuncu için Fenerbahçe yönetimi anlaşma sağladı.

Dünyanın en önemli transfer habercisi olarak gösterilen Fabrizio Romano, 7 milyon euro bonservis karşılığında Fenerbahçe''nin Parma ile anlaştığını ve birkaç gün içinde Jayden Oosterwolde''nin sarı-lacivertli ekibe dahil olacağını iddia etti. 

SONRAKİ SATIŞTAN %20 PAY VERİLECEK

Fenerbahçe yönetimine yakınlığı ile bilinen bir diğer gazeteci Yağız Sabuncuoğlu ise, anlaşmanın hazır olduğunu ve Jayden Oosterwolde''nin sonraki satışından Parma''ya yüzde 20 pay verileceğini duyurdu. Fenerbahçe''nin anlaşma sağladığı Jayden Oosterwolde''nin yarın İstanbul''da olması bekleniyor. 

SIRADAKİ HEDEF KALECİ

Fenerbahçe''nin sol bekte istediği takviyeyi yapmasının ardından gözler uzun bir zamandır yoğun şekilde eleştirilen Altay Bayındır''a çevrilmiş durumda. Gazeteci Onur Tuğrul, önceki senelerde gösterdiği performansı mumla aratan genç file bekçisinin yerine tecrübeli bir kaleci arayışına gidilebileceğini iddia etti. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar