Feci kaza iki otomobil kafa kafaya çarpıştı!

Feci kaza iki otomobil kafa kafaya çarpıştı!
Gaziantep'te iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 2 kişi öldü, 6 kişi ise yaralandı.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazası, acı bir bilançoyla sonuçlandı.

İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Saat 23.00 sularında Nurdağı-Gaziantep karayolu 7. kilometresinde gerçekleşen kaza, 2 otomobilin kafa kafaya çarpışmasıyla meydana geldi.

İki aracın çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

aw169517-04.jpg

Kazaya karışan araçlardan biri olan 27 ACN 009 plakalı Toyota marka otomobilin sürücüsü Halil Koca (66) ve karşı yönden gelen 38 SA 172 plakalı otomobilin sürücüsü Uğur Arslan (44) feci kazada hayatını kaybetti. Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

KAZA İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, araçlardan çıkarılan yaralıları hemen ilk müdahaleyi yapmak üzere hastanelere sevk etti. 6 kişi ise Nurdağı İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan 3 yaralı ise Gaziantep Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kaza nedeniyle ilgili detaylı inceleme ve raporlama çalışmalarını sürdürüyorlar. Kazanın meydana geldiği bölgede trafik akışında geçici bir düzenleme yapıldı.

Olay, bölgede yaşayanların endişe ve üzüntüsüne neden olurken, trafik kazalarının önlenmesi için daha fazla tedbir alınması gerektiği konusunda çağrılar yükseliyor. Kamuoyu, benzer acı olayların yaşanmaması için yetkililerden daha etkin önlemler alınması talebinde bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar