Fatih Terim’li Panathinaikos, Atina derbisinde 90+6'da yıkıldı

Fatih Terim’li Panathinaikos, Atina derbisinde 90+6'da yıkıldı
Panathinaikos, teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki üçüncü maçında AEK ile 2-2 berabere kaldı.

Yunanistan Süper Ligi'nin heyecan dolu 18. haftasında, Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü üstlendiği Panathinaikos, Atina derbisinde AEK ile karşı karşıya geldi. OPAP Arena'da oynanan mücadelede, iki takım da sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Maça hızlı bir başlangıç yapan AEK, 24. dakikada Levi Garcia'nın fileleri havalandırmasıyla 1-0 öne geçti. Ancak Panathinaikos, 31. dakikada Tin Jedvaj'ın kafa golüyle durumu 1-1'e getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda da tempo hiç düşmedi. 66. dakikada Brezilyalı futbolcu Willian Arao'nun attığı golle Panathinaikos, skoru 2-1'e taşıdı. Fakat AEK, 90+6. dakikada Levi Garcia'nın penaltıdan kaydettiği golle beraberliği sağladı ve maç 2-2 sona erdi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Willian Arao, attığı golle dikkat çekerken, müsabakada Levi Garcia da 2 golle ön plana çıktı. Karşılaşmanın 90+4. dakikasında AEK'nın attığı gol VAR incelemesi sonrasında faul gerekçesiyle iptal edildi.

Bu sonuçla liderlik koltuğunda bulunan Panathinaikos, puanını 41'e çıkararak zirvedeki yerini korudu. AEK ise 39 puanla 3. sırada yer aldı. Öte yandan, Nordin Amrabat ve Domagoj Vida gibi tanıdık isimlerin de mücadelede karşı karşıya geldiği görüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar