Fatih Portokal Ümit Özdağ'ın Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili gizli planını anlattı

Fatih Portokal Ümit Özdağ'ın Kemal  Kılıçdaroğlu'yla ilgili gizli planını anlattı
Gazeteci Fatih Portakal, kendi Youtube kanalında yayınladığı ‘Sözün Özü’ programında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Özdağ'ın CHP delegesini ve seçmenini etkilemeye çalıştığını söyleyen Portakal, bu durumun arkasında yatan asıl amacın ne olduğunu da açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde T24'e çarpıcı açıklamalar yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli anlaşmadan ve protokolden bahsetmişti.

Konuşmasında 3 bakanlık ve mit müsteşarlığının kendisine verildiğini açıklayan Özdağ’ın açıklamalarını Gazeteci Fatih Portakal yorumladı.

“Ümit Özdağ neden konuşuyor?” sorusunu sormak gerektiğini söyleyen Portakal, “Kılıçdaroğlu son bir haftada yani insan bu kadar savrulur. Hiç konuşmadığı, el sıkışmadığı bir insanla bir haftada bakanlıklar veriyor. Kemal Bey'e sorulduğunda böyle bir şey var mı diye? Evet ben kendi bakanlıklarımdan verdim. Sanki bakanlıklar çantasında Keklik böyle güvenilmez, böyle arkadan iş çeviren bir insandan bahsediyoruz Kimse Kemal bey iyi demesin. Bu onurlu bir davranış değil. iyi bir davranış değil...” ifadelerini kullandı.

"HEP KADINLARA KONUŞUYOR"

Ümit Özdağ’ın son olarak Gazeteci Bahar Feyzan'a konuştuğu sözlere dair de değerlendirmeler yapan Portakal, şunları söyledi: “Hep kadınlara konuşuyor. Bahar Feyzan'la yaptığı konuşmada hatta bana Kültür Ve Milli Eğitim Bakanlığını verdi fakat bunu yazılı madde haline getirmedik diyor.”

"SİYASET BU KADAR OMURGASIZ YAPILIR MI?"

Kılıçdaroğlu’nun adeta kötülük yaptığını belirten Portakal, CHP liderini ‘’Kemal bey zaten kaç bakanlık var? Siz nasıl böyle bir kötülük yapabilirsiniz? Ortaklarınıza danışmadan, İnsanlar size nasıl güvenecek? Siyaset bu kadar omurgasız yapılır mı?” diyerek suçladı.

"BU İLKESİZLİĞİ DUYURMAYABİLİRDİ"

Portakal, Özdağ’ın seçimin üzerinden aylar geçmesine rağmen açıklamalar yapmasını ise şöyle değerlendirdi: “Burada Ümit Özdağ neden konuşuyor? Kol kırılır yen içinde diyebilirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı bu ilkesizliği duyurmayabilirdi. Neden duyurdu? Bence sebebi şu: Kılıçdaroğlu'nu yıpratıp, itibarsızlaştırıp gitmesini istiyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nden...”

"KILIÇDAROĞLU'NU YIPRATMAYA ÇALIŞIYOR"

Özdağ’ın asıl amacının Kılıçdaroğlu'nun gerçek yüzünü ortaya çıkarmak olduğunu dile getiren Portakal, “Onu yıpratıp Cumhuriyet Halk Partisi'nin delegesini ve seçmenini etkilemeye çalışıyor. Alttan tazik yapıp Kılıçdaroğlu'nun emekli olmasını sağlamaya çalışıyor” diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar