Fatih Portakal muhalefeti topa tuttu: Özgür Özel ile Meral Akşener'e çok ağır sözler

Fatih Portakal muhalefeti topa tuttu:  Özgür Özel ile Meral Akşener'e çok ağır sözler
Yerel seçimlerde İYİ Parti ile yol yürüyeceğini belirten ve 'Meral Ablam ile zorlukları aşacağıma inanıyorum.' diyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e gazeteci Fatih Portakal sert sözlerle yüklendi.

Yerel seçimlere aylar kala, siyasi çalışmalar hız kazandı. Özellikle CHP ile İYİ Parti arasında ittifak olup olmayacağı merak edilirken, Özgür Özel Meral Akşener ile yeniden görüşeceğini açıklamıştı.

"Meral Ablam ile pek çok zorluğu aşacağımıza inanıyorum" diyerek ittifak yollarını açan CHP lideri Özel'e Gazeteci Fatih Portakal'dan tepki geldi.

"KORKAK DAVRANIYORSUNUZ"

Muhalefete yaptığı eleştirilerle çok konuşulan Fatih Portakal Özel'in bu sözlerine Sözcü TV canlı yayınında tepki gösterdi. Portakal, Özel'e sert tepki göstererek şunları söyledi:

"İYİ Parti şaibeli bir parti şu anda, üzerinde çok şaibeler var. İttifak yapmışsınız zaten, yola çıkmışsınız. Bundan geçmişte bir hayır görmemişsiniz. Ve kadın diyor ki ben 81 ilde gireceğim. Özgür Bey biraz da kendinize güvenin, biraz da tabanınıza güvenin, biraz da örgütünüze güvenin nasıl olur? Korkak davranıyorsunuz. Bu cümleyi kurarak korkak olduğunuzu gösteriyorsunuz. İnsanların size bakışı değişecek. Siz kendi gücünüzle var olun. İlla İYİ Parti, zaten şaibeli bir partiden bahsediyoruz."

YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar