Fatih Portakal ile Cemal Canpolat canlı yayında birbirine girdi! Yalakalıkta geldiğiniz nokta bu

Fatih Portakal ile Cemal Canpolat canlı yayında birbirine girdi! Yalakalıkta geldiğiniz nokta bu
CHP İstanbul İl Başkanı Adayı Cemal Canpolat bir televizyon programında yaptığı açıklamada "Kılıçdaroğlu'na saldırmak, Mustafa Kemal'e saldırmaktır" ifadeleriyle dikkat çekmişti. Portakal’ın tepkisi üzerine haber programına bağlanan Canpolat ile Portakal arasında gergin anlar yaşandı.

CHP İstanbul İl Başkan adayı Cemal Canpolat, bir programda canlı yayında, Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamalarıyla dikkat çekmişti.

Canpolat, Kılıçdaroğlu'nun, Atatürk'ün koltuğunda oturduğunu söyleyen Canpolat, "Siyasette ilkeli değerler üzerinde tartışmak lazım. Ben ne dediğimi biliyorum. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun oturduğu koltuk Mustafa Kemal Atatürk'ün koltuğudur. Kılıçdaroğlu'na saldırmak, Mustafa Kemal'e saldırmaktır." İfadelerini kullanmıştı.

Bunun üzerine Sözcü TV'ye bağlanan Cemal Canpolat ile Fatih Portakal arasında gergin anlar yaşandı.

“YALAKALIKTA GELDİĞİNİZ NOKTA BU”

Sözcü TV Sunucu Fatih Portakal, CHP İstanbul İl Başkan adayı Cemal Canpolat'ın 'Kılıçdaroğlu'na saldırmak Mustafa Kemal'e saldırmaktır' sözlerine sert tepki gösterdi. Fatih Portakal "Sizin kafa gitmiş! Yalakalıkta geldiğiniz nokta bu." ifadelerini kullandı.

Portakal, Canpolat’a ben sizi üç dakika eleştirdim sizin de üç dakikanız var diyerek söz hakkı tanıdı.

“HEDEF GÖSTEREREK DOĞRU YAPMIYORSUNUZ”

Bu sözlerin ardından yayına bağlanan Cemal Canpolat, Fatih Portakal'a tepki gösterdi. Canpolat "Sizin gazeteci olarak kullandığınız üslup doğru değil. Hedef göstererek doğru yapmıyorsunuz." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar