Fatih Erbakan'a 'yandaş medya' yeterli gelmedi: "Aile yapımıza uygun bir medya şart"

Fatih Erbakan'a 'yandaş medya' yeterli gelmedi: "Aile yapımıza uygun bir medya şart"
Cumhur İttifakı ortaklarından olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, LGBT+'lara yönelik yaptırım yapacaklarının altını çizerek, Türkiye'nin aile yapısına uygun bir medyanın inşa edilmesi gerektiğini açıkladı.

Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, LGBTİ+'ları hedef alarak,"Yeni dönemin en büyük felaketlerinden olan dış güçlerin önemli bir projesi LGBT sapkınlığının önlenmesi için Meclis'te mücadele edeceğiz" dedi.

Erbakan 'yeni bir medya' vurgusu yaparak "Aile yapımıza aykırı, ahlakı ifsat eden yayınların ıslah edilmesi" gerektiğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul Arnavutköy'de, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, iş insanları ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.

"LGBT DIŞ GÜÇLERİN PROJESİ"

Erbakan, burada yaptığı konuşmada, ailenin yeni nesillerin sağlıklı nesiller olması için temel şart olduğunu savundu. Erbakan, şunları söyledi:

"Aileyi korumak için de Batı'dan, Avrupa'dan ithal aile ve sosyal politikalar alanındaki düzenlemelerin ıslah edilmesi gerekir. Yine ailenin, nesillerin korunması için eğitim sisteminin, müfredatın ıslah edilmesi gerekir. Eğitim sisteminin, müfredatın, ahlak ve maneviyat öncelikli bir şekilde yapılandırılması lazım. Ahlaki ve manevi olgunluğun, kalkınmanın en önemli şartı olan aile müessesesinin korunması lazım. Aynı zamanda medyadaki aile yapımıza aykırı, ahlakı ifsat eden yayınların da ıslah edilmesi, aile yapımıza, tarihimize, kültürümüze uygun bir medyanın inşa edilmesi lazım. Yeni dönemin en büyük felaketlerinden olan dış güçlerin önemli bir projesi LGBT sapkınlığının önlenmesi için Meclis'te mücadele edeceğiz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar