Faruk Çelik'e Hopaspor taraftarından protesto: Çevik Kuvvet eşliğinde çıktı

Faruk Çelik'e Hopaspor taraftarından protesto: Çevik Kuvvet eşliğinde çıktı
AKP Artvin milletvekili adayı Faruk Çelik, bugün 3. Lig’de oynanan Hopaspor-Tepecikspor maçında Hopaspor taraftarlarının protestosuyla karşılaştı. Taraftarlar, “Dışarı” ve “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı attı. Çelik, maç sonunda çevik kuvvet polisi eşliğinde stattan ayrıldı.

Hopa Şehir Stadı’nda bugün 3. Lig takımlarından Hopaspor- Tepecikspor maçı oynandı. Maçı izlemek için stada gelen AKP Artvin Milletvekili Adayı Faruk Çelik, Hopaspor taraftarları tarafından protesto edildi. Hopasporlular, ıslıklarla Faruk Çelik’i protesto ederken; “Dışarı” ve “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı attı.

Protesto üzerine tribünü terk eden Faruk Çelik, maçın bitmesinin ardından da çevik kuvvet polisi eşliğinde stattan ayrıldı.

''BURSASPOR''U BEN ŞAMPİYON YAPTIM'' SÖZLERİ TARTIŞILMIŞTI

Faruk Çelik, AKP Artvin Yusufeli İlçe Başkanlığı’nda yaptığı bir konuşma sırasında “Buradan söyleyeyim Hopaspor’u şampiyon yapacağız. Efendim birileri diyormuş ki ‘Biz de Hopaspor’u şampiyon yaparız. Yahu yaparız seninki tahmini yani laf olsun diye. Ben Bursaspor’u şampiyon yapmışım, Urfaspor’u şampiyon yapmışım.” ifadelerini kullanmıştı.

(ANKA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar