Faik Öztrak'tan Süleyman Soylu'ya telefon dinlemeleri ile ilgili flaş yanıt

Faik Öztrak'tan Süleyman Soylu'ya telefon dinlemeleri ile ilgili flaş yanıt
Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak düzenlediği basın toplantısında "156 ülkeye destek milletin bütçesine gelince köstek. Bu kadar mı bu millete yabancılaştınız? Saraylarınızdan milletin halini görmüyorsunuz" tepkisinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Öztrak'ın açıklamaları şöyle:

156 ülkeye destek milletin bütçesine gelince köstek. Bu kadar mı bu millete yabancılaştınız? Saraylarınızdan milletin halini görmüyorsunuz, millet cinnet getirme noktasına geldi. 

"YOKLUĞU EN ACI ŞEKİLDE GÖSTERDİLER"

Salgında milletimizi hastane, gasilhane kuyruklarına soktular yetmedi. Saray hükümetinin yokluk demek olduğunu, tek adam vesayet rejiminin kuyruk demek olduğunu millete en acı şekilde gösterdiler. Şimdi çıkmışlar 156 ülkeye yardım yapmakla övünüyorlar. 

Buradan açık çağrı yapıyoruz, tıpkı vaka sayılarında olduğu gibi enflasyon rakamları da geriye doğru güncellenmelidir. Makyajlı enflasyon rakamlarıyla daha fazla kul hakkına girmeyin. Vatandaşın asgari ücretini de dolar/avro karşılığı belirleyin. Asgari ücret en az 3 bin 100 liradan başlamalı. 

"DEVLETİMİZ PAYİDAR, SİZ GİDİCİSİNİZ"

Şimdi hamama giren terleyecek. Yok öyle sarayda oturmak. Siz tarafsız Cumhurbaşkanı değilsiniz. Siz partili Cumhurbaşkanısınız. Sizin gibi parti genel başkanlarına konuşamazsınız. 

Sakın ola ki kendinizi devlet sanmayın. Devletimiz payidar, siz gidicisiniz sayın Erdoğan. Bizim genlerimizde Kuva-yi Milliye var. Anadolu ve Rumeli Müdafa-i Hukuk Cemiyeti var.

"TELEFON DİNLENMESİ" OLAYI

2018'de İçişleri Bakanı'nı polislerin sehven dinlediği ortaya çıkmıştı. Kendisinin dinlendiğinin farkında olmayan bir İçişleri bakanı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar