Faik Öztrak'ın "İpleri Saray'ın elinde" sözlerine Tanju Özcan'dan zehir zemberek yanıt

Faik Öztrak'ın "İpleri Saray'ın elinde" sözlerine Tanju Özcan'dan zehir zemberek yanıt
CHP Genel Başkanı ve yönetimine yönelik sert eleştirilerinin ardından 'kesin ihraç' talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan Ankara'ya yürüyüş başlatmıştı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın Özcan'a yönelik "İpleri Saray'ın elinde" ifadelerini kullanması, Özcan'ı adeta çılgına çevirdi.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na birçok kez istifa çağrısında bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek CHP'den kesin ihraç talebiyle partinin disiplin kuruluna sevk edilmişti.

Alınan karara tepki gösteren Özcan, adalet aradığını belirterek Bolu'dan Ankara'ya yürüyüş başlattığını, yürüyüş son durağının CHP Genel Merkezi olacağını belirtmişti. 3 Temmuz'da "Değişim ve Adalet" yürüyüşe başlayan Özcan'a en sert tepki CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan geldi.

"İPLERİN KİMİN ELİNDE OLDUĞUNU DA AÇIKLIYOR"

Öztrak, Özcan'a yönelik ilk açıklamasında "Ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Ankara'ya yürümeden önce Bolu'daki sorunları çözmeye odaklansın" ifadelerini kullanırken, son yaptığı açıklamada vites yükselterek "Saray, Bolu Belediye Başkanı’nı savunuyor" diyen Öztrak, "Aslında bunu yaparak, iplerin kimin elinde olduğunu da açıklıyor. Zammın, zulmün, adaletsizliğin, baskının üstünü örtmek için muhalefeti nasıl karıştırmaya uğraştırdığını ortaya koyuyor. Hedef bellidir, artık birlik ve beraberlik zamanıdır" sözlerini sarf etti.

"İSPAT EDERSEN KENDİMİ KIZILAY MEYDANI'NDA YAKARIM"

Öztrak'ın sözlerine karşılık sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özcan, ""İplerimin sarayın elinde olduğunu iddia etmiş zavallı Ben Atatürk’ün torunuyum, kimse benim boynuma ip geçiremez. Zaten siz Saray Rejimini değiştiremediğiniz için biz sizi değiştirmeye çalışıyoruz. Sizin boynunuzdaki ipin kimlerin elinde olduğu belli. Bu RTE bana 4,5 yıldır kan kusturuyor, sana 24 saat süre. Sarayla veya RTE ile benim herhangi bir irtibatımı ortaya koyarsan kendimi Kızılay Meydanı’nda yakarım. Eğer ispat edemezsen sen de dünyanın en namussuz ve şerefsiz adamı olmakla tarihe geçersin." şeklinde konuştu.

twit-2.jpg



YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar