Faik Öztrak: "Damadın beni göndermeyin çığlığı"

Faik Öztrak: "Damadın beni göndermeyin çığlığı"
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın, cari dengede fazlalığı gündeme getirmesinin hemen ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Faik Öztrak sosyal medya hesabı üzerinden Albayrak’ı eleştirdi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Berat Albayrak’ın Türkiye ekonomisi üzerine yaptığı açıklamayı eleştiren bir paylaşımda bulundu.

faik.jpg

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

'POZİTİF EKONOMİ' AÇIKLAMASINA SERT TEPKİ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, “Önümüzdeki 1 yıl bugün yaşananların meyvesini toplayacağımız iyi ve başarılı bir yıl olacak. Türkiye tarihi bir yılı etkin ve başarılı bir şekilde yönetti” açıklamasını yaptı. Albayrak açıklamasının devamında, “Haziran ayında ilk kez yıllık cari fazla verilecek. Türkiye'nin bütçe ve bütün diğer ekonomik hedefleri açısından yılın ikinci yarısı çok daha pozitif olacak” sözlerini kullandı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak ise açıklamanın hemen ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Öztrak paylaşımında “Ekonomi son 9 aydır daralıyor. Üretim yok. Yatırım yok. İşsizlik zirve yaptı. İthalat durdu. Bu durumda cari denge fazla veriyor diye sevinmek, tarihi süreci başarıyla yönettik diye atıp tutmak, olsa olsa damadın beni göndermeyin, bana bir şans daha verin çığlığıdır” sözlerine yer verdi.

Faik Öztrak'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım: 

faik-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar