Fahrettin Koca'dan kafaları karıştıran fotoğraf! Görenler gülmekten kendini alamadı

Fahrettin Koca'dan kafaları karıştıran fotoğraf! Görenler gülmekten kendini alamadı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla alay konusu oldu. Koca, yaptığı paylaşımda Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ek binası açılışını duyurdu. Ancak Koca'nın paylaşımına eklediği fotoğrafta yatakta yatan hastanın erkek olduğu görüldü. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla alay konusu oldu. Koca'nın paylaşımını görenler gülmekten kendini alamazken yapılan yorumlar da sosyal medyayı salladı. Koca, yaptığı paylaşımda Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ek binası açılışını duyurdu. Ancak Koca'nın paylaşımına eklediği fotoğrafta yatakta yatan hastanın erkek olduğu görüldü. 

SOSYAL MEDYADA O PAYLAŞIMA YORUM YAĞDI 

Koca'nın paylaşımının altına gelen yorumlarda "yatan beyefendi sezaryen mi normal doğum mu?", "bu bey hastanede ilk doğum yapan kişi mi?" gibi ifadeler kullanıldı.

Koca'nın paylaşımı şöyle:

"Açılışı Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yapılan Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ek binasında 27 Kadın Doğum, 26 Çocuk Polikliniği ve 5 ameliyathane bulunuyor. Toplam yatak kapasitesi 370. Sağlığa yatırım hizmet ve güven demek. İyi olmak için sebepler artıyor."

koca-034.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar