Eyüpsultan'da virajı alamayan araç çay bahçesine uçtu

Eyüpsultan'da virajı alamayan araç çay bahçesine uçtu
Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında bir araç park halindeki araçlara çarparak bir çay bahçesine uçtu.

Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında, yokuş aşağı inerken virajı alamayan bir araç park halindeki diğer araçlara çarptıktan sonra iki sokağın kesişiminde bulunan bir çay bahçesine uçtu.

Saat 23.00 sularında Eyüpsultan İslambey Mahallesi Zülfikar Sokak ve Numan Efendi Sokak üzerinde gerçekleşen kaza sonucunda ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda ve çay bahçesinde maddi hasar meydana geldi.

aw137238-03.jpg

SÜRÜCÜ YARA ALMADAN KURTULDU

İddialara göre, Dikilağaç Sokak'tan yokuş aşağı inen 34 EAE 532 plakalı aracın freni tutmaması nedeniyle sürücü panikledi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden araç, önce park halindeki üç araca çarptı, ardından ise sokak kesişiminde bulunan çay bahçesine uçtu. Kaza sonrasında hava yastıkları açılan araçta sıkışan sürücü, kendi çabalarıyla sıkıştığı yerden çıkarak yara almadan kurtuldu. Olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazanın yaşandığı sokağın sakinlerinden Serkan Çokgezen, "Ben şuradaki evde oturuyorum. Birden bire bir ses geldi. Dedim herhalde buradaki binalar yıkıldı. Duyduğum kadarıyla şuradan araba geliyor, tam parkın orada freni boşalıyor. Freni boşaldıktan sonra da buradan geliyor, arabayı durduramıyor ve direkt buraya giriyor. Motorcu vardı. Motorcuya çarpıyordu az kalsın. Şoför sıkışmış ama hava yastıkları açıldığı için kendi imkanıyla açtı kapıyı, çıktı. Bir yarası yok." şeklinde olayı anlattı.

Kazada ölen ya da yaralanan olmamasına rağmen park halindeki araçlarda ve çay bahçesinde maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar