EYT'li herkes bu soruyu soruyor: İşte EYT'de yaş sınırının açıklanacağı tarih!

EYT'li herkes bu soruyu soruyor: İşte EYT'de yaş sınırının açıklanacağı tarih!
Milyonlarca EYT'li mağdurun beklediği yasa için artık sona yaklaşılırken, 'EYT'de yaş sınırını kaç olacak?' ve 'EYT'de yaş sınırı ne zaman açıklanacak?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. İşte detaylar...

EYT'DE YAŞ SINIRI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

İktidar tarafından yıllarca bekletilen EYT''liler için 2023 seçimleri öncesinde düğmeye basıldı.

Yasanın çıkmasına artık sayılı günler kalırken, milyonlarca EYT''linin aklına ise  ''EYT''de yaş sınırını kaç olacak?'' ve  ''EYT''de yaş sınırı ne zaman açıklanacak?'' sorusu yer alıyor.

KRİTİK TOPLANTI BUGÜN YAPILACAK

Konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, binlerce vatandaşın gözü bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de gerçekleşecek toplantıda olacak.

Milyonlarca asgari ücretlinin beklediği zam oranı için çalışmalar sürüyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu''nun 14 Aralık''taki 2''nci toplantısı öncesinde son durum, Kabine Toplantısı''nda değerlendirilecek.

DÜZENLEME AY SONUNDA MECLİSE GELECEK

Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesinde de takvim işliyor. En çok merak edilen konu, emeklilik için yaş şartının getirilip getirilmeyeceği. Düzenlemenin ay sonunda Meclis''e gelmesi bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, toplantıda bilgi verecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar