EYT iptal mi oldu ertelendi mi? EYT için kritik Meclis görüşmesi belli oldu

EYT iptal mi oldu ertelendi mi? EYT için kritik Meclis görüşmesi belli oldu
Türkiye'yi derin yasa boğan depremler sonrası, milyonların gözü Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesine çevrildi. Türkiye seferber halindeyken Meclis'e taşınması gerek teklif kanunları merak edilir oldu. İşte düzenlemeyle ilgili son durum...

Türkiye''yi derinden etkileyen deprem felaketi sonrası EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) mağdurları düzenlemenin Meclis''e taşınıp taşınmayacağı vatandaşlar tarafından sorgulanıyor.

Türkiye olarak zor bir dönemden geçerken bu süreçte de vatandaşlar gündemde yer alacak konuların araştırması içerisinde. Buna göre ise bugün Meclis''te görüşülmesi gereken EYT yasasının yaşanan doğal afet sonrasında ileri tarihe ertelendiği belirtiliyor.
Gündemde EYT yasasının iptal edilmesi de konuşulurken şimdilerde ise depreme dair gelişmeler anbean Avaz Türk adresinde yer alıyor.

EYT DÜZENLEMESİ NE DURUMDA?

Türkiye''de bu hafta yasalaşması beklenen EYT''de başvuruların başlatılması beklenirken deprem gelişmeleri yaşandı.

Avaztürk''ün haberine göre; Milletçe zor dönemlerden geçilen bu süreçte Türkiye Büyük Millet Meclisi''nde de tüm yasama işlemlerine bir hafta ara verilirken bu doğrultuda da Meclis''te 6-10 Şubat tarihlerinde görüşülmesi beklenen EYT''de kanun tekliflerinin şimdilik erteleneceği bildirildi.
Meclis''te tüm görüşmeler bu hafta iptal edildi.

TARİH VERİLDİ

Türk Milleti olarak zor bir dönemden geçerken bu süreçte de şimdilik gelmesi beklenen birçok düzenlemenin rafa kaldırılacağı konuşuluyor. Tüm bilgiler şimdilik iddia niteliğinde gündemde yer alırken vatandaşlar da beklemeye geçti.

EYT''nin Şubat ayı içerisinde görüşülmesi beklenmezken Mart ayı itibariyle tekrar gündeme gelmesi iddia ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar