EuroCup finali öncesi Türk Telekom'a skandal hareket: Erdem Can hastanelik oldu

EuroCup finali öncesi Türk Telekom'a skandal hareket: Erdem Can hastanelik oldu
EuroCup finali öncesi Kanarya Adalarındaki oteline gidecek Türk Telekom'da koç Erdem Can, otobüs şoförünün çirkin hareketi nedeni ile hastaneye gitmek durumunda kaldı.

TRT Spor''un aktardığına göre, Bu akşam, 7Days EuroCup finalinde İspanya''nın Gran Canaria takımıyla karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Türk Telekom''da baş antrenör Erdem Can hastanelik oldu.

Yaşanan kaza ile ilgili Türk Telekom Genel Menajeri Önder Külçebaş''tan açıklama geldi.

Külçebaş şunları söyledi: 

“Koçumuz maça çıkacak ve takımımızın başında olacak ama ne yazık ki otobüs şoförünün bize şehri tur attırması, çünkü 10 dakikalık yol 40 dakika sürdü. Bundan dolayı idmana geç kalıyorduk. O sırada radyonun sesini açmaya başladı. Radyonun sesini kısmasını rica ettik, birkaç defa rica ettik. En sonunda hocamız Erdem Can kalkıp sesi kısmak istedi ancak şoför bilerek frene bastı ve hoca kafasını cama çarparak boynunu incitti. Şu anda boyunlukla idman yaptırdı, buradan da acil bir şekilde sedyeyle hastaneye götürülecek. Tabii ki EuroCup''ı ve Gran Canaria''yı suçlamak istemiyoruz ama burada ne yazık ki bir art niyet var ve bunun sorumlusu da hesabını vermek zorunda. Bunu da verecek. Biz de bunun için çalışıyoruz şu anda. Ama umarım hocamız en başta sağlıklı olsun, ona bir şey olmasın. Bazı oyuncular bu olaydan etkilenebilir, genç ve ateşli oyuncularımızı zapdetmekte zorlanabiliriz. Çünkü biz kalpleri ve duygularıyla oynayan bir takımız. Umarım bu pozitif yansır sahaya. Hocamıza en büyük hediyeyi vermiş oluruz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar