Etrafa rastgele ateş açtı: Facia teğet geçti!

Etrafa rastgele ateş açtı: Facia teğet geçti!
Kocaeli'de alkollü olduğu öğrenilen bir kişi elindeki silahı rastgele ateşledi. Kurşunlardan biri bir dairenin mutfağına isabet etti. Şahıs gözaltına alındı.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde, alkollü bir şahıs tarafından caddede rastgele ateşlenen tabancadan çıkan kurşun, bir dairenin mutfak kısmına isabet etti.

Facianın eşiğinden dönülürken, şahıs gözaltına alındı.

BİR ANDA ÇEVREYE ATEŞ ETTİ
Olay, Sırrıpaşa Mahallesi Engin Caddesi'nde bir kıraathanenin önünde meydana geldi. İ.A. isimli şahıs, bilinmeyen bir sebep dolayısıyla tabancayla çevresine ateş açtı. Tabanca seslerini duyan çevre sakinleri, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve bekçi ekipleri, şahsı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. İ.A.'nın alkollü olduğu belirlenirken, suç aleti olarak kullanılan tabanca da el konuldu.

DAİRE SAKİNLERİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Polis incelemeleri sonucunda, karşı sokaktaki 3 katlı bir binanın 1. katındaki dairenin mutfak camına bir kurşunun isabet ettiği belirlendi. Şans eseri, o esnada mutfakta kimsenin bulunmaması büyük bir facianın önüne geçti. Daire sakinleri olay nedeniyle şikayetçi oldu.

aw151782-03.jpg

Olay yeri inceleme ekipleri, caddede ve dairede detaylı incelemelerde bulunurken, caddede yaklaşık 10 boş ve dolu kovanın bulunduğu gözlendi. Gözaltına alınan İ.A., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar