Esra Rabia Ünal'ın fuhuş operasyonunda yakalandığı iddia edilmişti! Danslarıyla meşhur olan başörtülü fenomen sessizliğini bozdu

Esra Rabia Ünal'ın fuhuş operasyonunda yakalandığı iddia edilmişti! Danslarıyla meşhur olan başörtülü fenomen sessizliğini bozdu
Dans videolarıyla gündemden düşmeyen tesettürlü TikTok fenomeni Esra Rabia Ünal'la ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. İddialar hakkında konuşan Ünal, "Gereken neyse onu yapacağız. Bu konuyla bana sakın gelmeyin. Gerekli işlemleri avukatımla beraber yapacağız.” dedi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen fenomen Esra Rabia Ünal, dün hakkında çıkan fuhuş operasyonunda gözaltına alındı iddialarına yanıt verdi.

"NE YAPACAĞINIZI ŞAŞIRDINIZ İYİCE"

Adının gerçekte Ayşe Bolhatoğlu olduğu ve "Pembe panter" lakabını kullandığı iddialarına çok sert çıkan fenomen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Arkadaşlar siz iyi misiniz? Bu kadın kim? Paylaşanlar da üstelik yüksek takipçili sayfalar ve medyalar. Ama böyle bir şey yok yani. Ne yapacağınızı şaşırdınız iyice. Bu kız kim, ne alaka? Benzemiyor bile.”

"BENİM LAKABIM EYŞAN"

Kendisine iftira atıldığını belirten Ünal, “Evet beni sevmiyorsunuz anlıyorum ama benden daha beterler olduğu halde sırf gündemdeyim diye düşürmeye çalışıyorsunuz. Yetmiyor, leke vuruyorsunuz. Lakabımda pembe pantermiş. Benim lakabım eyşan. 5 yıl önce alınmışım, ben 5 önce yok sayılırım nerdeyse. Çünkü daha 22 yaşıma girmedim. Bunlar nasıl haberler ya. Adana’da yakalandı diyor ben Adana’ya hayatımda sadece1 kere gittim onda da Mersin’de havalimanı olmadığı için oraya gitmiştim. Fotoğraftaki kişi bana benzemiyor bile. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Avukatıma Allah sabır versin. Allaha şükür alnım ak. Gereken neyse onu yapacağız. Bu konuyla bana sakın gelmeyin. Gerekli işlemleri avukatımla beraber yapacağız.” ifadelerini kullandı.

esra.jpg

esra-1.jpg

esra-rabia.jpg

rabiaaaa.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar