Eskişehir'de zincirleme kaza: 6’sı ağır 10 yaralı

Eskişehir'de zincirleme kaza: 6’sı ağır 10 yaralı
Sivrihisar'da taraftar grubunu taşıyan minibüs, polis ekip otosu ve bir otomobilin karıştığı kazada 10 kişi yaralandı.Hastaneye kaldırılırken yaralıların 6'sının durumunun ağır olduğunu öğrenildi.

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindekimeyana gelen kaza10 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Kazada yaralanan 6 kişinin durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Bölgesel Amatör Amatör Lig 6.Grup'ta Polatlı Belediyespor ile Eskişehirspor arasında oynanan maçın ardından, Ankara'nın Polatlı ilçesine taraftarları taşıyan bir minibüs, Sivrihisar-Polatlı kara yolunun Bademlik mevkisinde Sakine Özpamuk yönetimindeki bir otomobille çarpıştı.

kaza1.jpg

Minibüs, kazanın ardından duraklamış trafik ekibine çarptı. Bu olay sırasında Burcu Özdemir'in kontrolündeki bir otomobil de trafik ekibinin bulunduğu alana çarptı. Toplamda 3 aracın karıştığı zincirleme kazada, 10 kişi yaralandı.

Kazada yaralanan Birol Akal, Eyüphan Yamanoğlu, Gülsarı Özpamuk, Miyase Kefkir, Sakine Özpamuk ve Mustafa Güneş'in durumlarının ciddi olduğu bildirildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

kaza2.jpgKaza nedeniyle karayolunda trafik yoğunluğu oluştu. Yetkililerin çalışmalarının ardından karayolu kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı. Kazaya ilişkin detaylı inceleme ve soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar