Bariyerlere çarpan otomobilin motoru yerinden fırladı

Bariyerlere çarpan otomobilin motoru yerinden fırladı
Konya’nın Kulu ilçesinde bir otomobil bariyerlere çarpttı. Kazada otomobilin motoru yerinden fırlarken, araçta bulunan 4 kişi yaralandı.

Konya'nın Kulu ilçesinde bir trafik kazası meydana geldi. Gece saatlerinde Konya-Ankara Karayolu'nda, Kulu ilçesi ile Ömeranlı Mahallesi arasındaki Günahkar Yaylası mevkisinde gerçekleşen kaza, bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 4 kişinin yaralanmasına sebep oldu.

Kaza Ankara istikametinden Konya'ya doğru seyir halinde olan Aslan Yaman idaresindeki 06 DNJ 701 plakalı Ford marka otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle önce yolun refüj bariyerine ardından sağ taraftaki bariyerlere çarparak durabildi. Bu sırada aracın motoru da yerinden fırlayarak yola savruldu.

Kazada bulunan yolcular, U.E. (37), G.Y. (42), S.B.Ö. (23) ve Y.E. (44) isimli kişiler yaralandı. Olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edilirken, yaralılar ambulanslarla Kulu Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası olay yerine gelen çekici ile hasarlı araç kaldırılırken, trafik akışı normale döndü. Ancak, kazayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar