Ataşehir’de kontrolden çıkan tır park halindeki 2 tıra çarptı

Ataşehir’de kontrolden çıkan tır park halindeki 2 tıra çarptı
Ataşehir’de alkollü tır sürücüsü, aracının direksiyon hakimiyetini kaybedince park halindeki iki tıra çarptı.

Ataşehir'de alkollü sürücünün kontrolünden çıkan tırı park halindeki diğer iki tıra çarpmasıyla kaza meydana geldi. Zincirleme kaza sonucunda tır sürücüsü yaralanırken, 3 tır da hasar aldı.

Kaza, gece saat 01.00 civarında Ataşehir ilçesi Dudullu Caddesi üzerinde gerçekleşti. Seyir halindeki 33 AHA 008 plakalı tır, kavşaktan dönerken sürücünün alkollü olmasıyla kontrolünden çıktı ve önce park halindeki 33 CCN 51 plakalı tıra, ardından da 76 DK 428 plakalı diğer bir tıra çarptı.

Olayı görenlerin hemen 112 acil çağrı merkezini araması üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Tır sürücüsü Paşa Türkdoğan yaralanırken, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Sağlık Bilimleri Üniversitesi Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası tek şeritten ilerleyen yol trafiğe açıldı.

Olayı gören görgü tanığı Serkan Zor, "Siyah tır virajı alamayınca 33 CNN 51 plakalı tıra vurdu, bu tırdan sonra 76 DK 428 plakalı tıra vurdu, zincirleme kaza oldu. 33 AHA 008 plakalı tırın şoförünü indirdik alkollüydü, kafası iyi değildi. Ondan sonra polis arkadaşlar gelince şoförü indirdik" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar