Eski manken Hülya Yiğitalp evlat acısıyla sarsıldı! Kaza mı kasıt mı araştırılıyor

Eski manken Hülya Yiğitalp evlat acısıyla sarsıldı! Kaza mı kasıt mı araştırılıyor
Eski manken Hülya Yiğitalp, evlat acısıyla sarsıldı. 31 yaşındaki uzay mühendisi oğlu Yiğit Tokbey, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

Genç mühendis, SpaceX'te Kıdemli Fırlatma Mühendisi olarak görev yapıyordu. Olay, Hülya Yiğitalp'i derin bir üzüntüye boğarken, acı haber Türkiye'yi de yasa boğdu. Tokbey'in cenazesi, işlemlerin tamamlanmasının ardından Türkiye'ye getirilip ve Adana'da toprağa verilecek.

CENAZESİ TÜRKİYE'YE GETİRİLECEK

Ünlü oyuncu, ses sanatçısı ve eski manken Hülya Yiğitalp, üç çocuğundan biri olan Yiğit Tokbey'in kaybını sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü manken paylaşımına "Ömür boyu birbirinizi sevin, sayın benim canım yavrularım" notunu düştü.

6666666-ko81.webp

ABD POLİSİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

ABD polisi, Yiğit Tokbey'in motosikletine çarpıp olay yerinden kaçan araçlarla ilgili inceleme başlattı. Olayın detaylarına göre, meydana gelen zincirleme kaza neticesinde Yiğit Tokbey hayatını kaybetti. Yetkililer, kazanın kesin nedenini belirlemek amacıyla detaylı bir soruşturma başlatmış durumda. Araştırmalar, olaya karışan araçların tespiti ve sorumluların adalet önüne çıkarılması için devam ediyor.

eski-manken-hulya-yigitalpin-evlat-acisi-uzay-muhendisi-oglu-yigit-tokbey-hayatini-kaybetti-pmyi.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar