Ece Sükan'dan 'pes' dedirten olay: Ehliyetine el konuldu

Ece Sükan'dan 'pes' dedirten olay: Ehliyetine el konuldu
Geçtiğimiz sene Etiler'de polis kontrolüne yakalanan Ece Sükan, alkolmetreyi üflemek istemeyince ehliyetine el konulmuştu. Sükan, önceki gün direksiyon koltuğuna geçmek istedi fakat basın mensuplarından kaçamadı. Kendisini uyaran gazetecilere sert çıkan Ece Sükan, vale çağırdıktan sonra gözlerden kayboldu.

https://gbg.vol.io/tr/cms/gunboyugazetesi.com.tr/itemlist

Ece Sükan, geçtiğimiz aylarda katıldığı partiden sonra aracına binerek mekandan ayrılmış, Etiler''de polis kontrolüne takılmıştı. Alkollü olduğu görülen tasarımcı, gazetecileri fark edince, alkolmetre cihazına üflememek için direnmişti. Polislerin ısrarına rağmen bu konuda ısrar edince ehliyetine el konulmuştu.

Ece Sükan, daha önce de alkollü araç kullanması nedeniyle ehliyetini kaptırmıştı. İki kere aynı ihlali yapan ünlü oyuncunun, ehliyetine iki sene el konulmuş ve para cezası verilmişti. Sükan, olaylı gecenin sonunda yakın bir arkadaşını arayarak, vale çağırdıktan sonra evinin yolunu tutmuştu.

Sükan, geçtiğimiz günlerde Bebek’te objektiflere yansıdı. Valeden aracını isteyen 45 yaşındaki eski manken, direksiyon koltuğuna geçtiği an karşısında basın mensuplarını görünce şaşkına döndü. Ehliyetsiz araç kullanmaya çalışan Sükan, hızlı bir şekilde valeyi çağırıp, araçtan indi.(

Ece Sükan kimdir? Ece Sükan kaç yaşında ve nereli? Ece Sükan hakkında  bilgiler..

Muhabirlerin "Ehliyetinize el konulmuştu. Şimdi de bizi görmeseydiniz aracı sürecektiniz. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna, "Hastayım, konuşmayacağım" yanıtını verdi.

Soruyu tekrarlayan muhabirlere aşırı sinirlenen tasarımcı, "Siz çok akıllısınız galiba" diyerek, bağırmaya başladı.

Kameralarla karşılaşınca yüzü asılan Ece Sükan, daha sonra otomobilin yan koltuğuna oturdu. Ünlü ismin çağırdığı vale ise direksiyon başına geçip, Sükan''ı istediği yere bıraktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar