Eski İYİ Partili Özkan’dan Akşener'e 'salak ve ahmak' tepkisi

Eski İYİ Partili Özkan’dan Akşener'e 'salak ve ahmak' tepkisi
İYİ Parti’den istifa eden İbrahim Özkan, kendisine yönelik 'salak' ve 'ahmak' sözlerini sarf eden Meral Akşener'e, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İYİ Parti’de kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, partisinden istifa etmişti. İstifasının ardından Özkan, partisinin lideri Meral Akşener'in kendisi hakkında sarf ettiği sözlerle sık sık gündeme geliyor.

Akşener'in, Özkan için "İmamoğlu'nu çok seviyor olabilir bu arkadaşımız. Müthiş bir sevgi sevda yaşıyor olabilir. Ona da saygı duyuyorum. Böyle baktığınız zaman, yalancılık salaklık ve ahmaklıkla eş değerdir" ifadelerine cevap veren Özkan, şunları söyledi:

"Sn. Genel Başkanım Şahsınıza herhangi bir kötü söylemim olmadı ve olmayacak. Sizinle aynı fikirde olmadığım için sadece görüşlerimi açıkladım. “Salak ve Ahmak” cümlelerini size yakıştıramadığımı belirtmek isterim. Bu açıklamalarınızla ilgili hukuki süreç başlatmayıp, sizi en büyük adalet makamı olan kamuoyunun vicdanına havale ediyorum.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar