Gökhan Zan isyan etti: Çöp arar gibi ceset mi arayacağız?

Gökhan Zan isyan etti: Çöp arar gibi ceset mi arayacağız?
Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 10 ilde büyük yıkım ve can kaybına neden oldu. Binlerce insan yaşamını yitirirken çalışmalar hala sürüyor. Deprem bölgesine yardım için giden Eski futbolcu Gökhan Zan, 'Yarın enkazlar kaldırıldığında kepçeler girdiğinde molozlar kaldırıldığında nereye gidecek bu insanlar? Çöp arar gibi ceset mi arayacağız?' dedi.

Kahramanmaraş''ta meydana gelen depremlerin ardından etkilenen illerden Hatay''ta durum içler acısı. Hatay''da bulunan eski milli futbolcu Gökhan Zan, Fox Haber''e deprem bölgesindeki son duruma dair açıklamalarda bulundu.

"Bir umutla bir taraftan can beklerken şu anda cesedi bulmak bize umut veriyor. Bu hale geldik. Herkes yalvarıyor. AFAD’dan gelip çalışıyorlar evet Allah razı olsun ama yetersiz. Koordinasyon yetersiz. Bütün insanlar burada kan ağlıyor" diyen Zan, "Ben cesedimi istiyorum artık diyor. Artık bununla mutlu olacağım diyor. Çünkü yarın enkazlar kaldırıldığında kepçeler girdiğinde molozlar kaldırıldığında nereye gidecek bu insanlar? Çöp arar gibi ceset mi arayacağız? Bu hale mi düşeceğiz? Daha binlerce kepçe girmemiş enkaz var ya" ifadesini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar