Eski Anadolu Efes'li Krunoslav Simon, Fenerbahçe taraftarlarını çıldırttı

Eski Anadolu Efes'li Krunoslav Simon, Fenerbahçe taraftarlarını çıldırttı
Anadolu Efes'te 2017-2022 yılları arasında forma giyen Simon, Fenerbahçe kadrosunda yaptığı hata sebebiyle eleştirilerin odağı haline geldi.

GÜNBOYU HABER MERKEZİ

Türk Hava Yolları EuroLeague’deki temsilcimiz Anadolu Efes’e 2017 yılında takıma katılan, 2 EuroLeague şampiyonluğu başta olmak üzere kulübün son 4 yılındaki birçok kupa ve şampiyonlukta imzası bulunan Krunoslav Simon, geçtiğimiz sezonun başında takımdan ayrılmıştı.

44 numaralı formayı giydiği için Malatyalı lakabıyla bilinen Simon, Hırvat haber sitesi Crosarka‘ya geniş çaplı bir röportaj verdi.

Verdiği demeçte, Fenerbahçe farklı dönemde oynamış olan oyucuları aynı dönemde oynamış gibi söyleyip “Korkunç takımı yendik” deyince Sarı lacivertli taraftarlar duruma sosyal medyadan sert tepki gösterdi.

Simon açıklamasında şunları söyledi:

“Zeljko Obradovic yönetiminde EuroLeague’de Final Four oynayan güçlü bir Fenerbahçe‘ye karşı oynadık ve uzun bir aradan sonra Türkiye şampiyonluğunu kazandık. De Colo, Sloukas, Gigi Datome, Melli, Udoh’un da olduğu 30-40 milyon euroluk bütçeye sahip korkunç bir takımdı. Ve biz onları hem EuroLeague’de hem Türkiye Ligi’nde yendik.”

EK BİLGİ

Nando De Colo, Nicolo Melli ve Ekpe Udoh, Fenerbahçe forması altında birbiri ile takım arkadaşı olmadı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar