Esenyurt'ta otomobil bir anda alev aldı! İtfaiye erleri ölümden döndü

Esenyurt'ta otomobil bir anda alev aldı! İtfaiye erleri ölümden döndü
Esenyurt'ta seyir halindeki bir otomobil bir anda yandı. Yangına müdahale edilirken araçta patlamalar oldu.

İstanbul Esenyurt'ta tehlikeli anlar yaşandı. Seyir halindeki bir otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev almaya başladı.

Olay, Piri Reis Mahallesi 1993 Sokak'ta meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin hızla olay yerine intikal ettiği sırada, aracın motor kısmında büyük bir patlama gerçekleşti.

Görgü tanıklarının aktardığına göre, saat 20.30 sıralarında motor kısmı alev alan otomobil, sürücüsü tarafından yol kenarına park edildi. Sürücü, araçtan güvenli bir şekilde uzaklaştıktan sonra durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmeye başladığı sırada beklenmedik bir patlama meydana geldi.

aw145334-01.jpgPatlama anı, olay yerinde bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, itfaiye erlerinin alevler arasında kaldığı ancak büyük bir şans eseri yara almadan kurtulduğu görülüyor. Yaşanan bu korkutucu olay, yanan otomobilin tamamen kullanılamaz hale gelmesiyle sonuçlandı.

Esenyurt İtfaiye Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, itfaiye erlerinin profesyonel müdahalesi ve aldıkları güvenlik önlemleri sayesinde herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı belirtildi. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar